Gelinim Mutfakta 11 Kasım Çarşamba birincisi kim? Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 11 Kasım Çarşamba birincisi kim? Puan Durumu
Kanal D'nin sevilerek izlenen ve sofralara lezzet getiren yarışması Gelinim Mutfakta'da haftanın ortası geldi çattı. Gelinler bir kez daha yüksek puan almaya, kayınvalideler ise doğru tabağı bulmaya çalışacak. Belirleyici rolü ise Onur Büyüktopçu üstlenecek. Peki, Gelinim Mutfakta 11 Kasım Çarşamba birincisi kim? Puan Durumu ve günün yemeği haberimizde yer almaktadır.

Lezzetli yemekleri, eğlenceli anları, gergin dakikaları ve bir o kadar da rekabetçi günleri ile ekranlara damga vuran Gelinim Mutfakt'da haftanın üçüncü günü başlıyor. İlayda, Esra, Aysun ve Gizem arasındaki mücadelede bugün hafta ortası neleri getirecek sorusunun cevabı merakla bekleniyor. Yapacakları yemeklerle birlikte en yüksek puanı almaya çalışacak olan gelinlere kayınvalideleri ise doğru tabağı bularak eşlik etmek istiyor. Peki, Gelinim Mutfakta 11 Kasım Çarşamba birincisi kim? Puan Durumu ve günün yemeği haberimizde yer almaktadır.


 

Dün neler yaşandı?

Gelinim Mutfakta'nın dün yayınlanan son bölümünde gelinler arasında yine kıyasıya bir çekişme yaşandı. Kayseri yağlaması ile yarışan yarışmacılar arasındaki puan farkları çok azdı. Gizem 18 puanla birinciliği elde ederken pazartesi günü çeyrek altın kazanan Esra ise 16 puanla ikinci sırada bölümü tamamladı. Yarışmanın gediklilerinden İlayda 15 puanla üçncü oldu. Aysun ise 14 puanla sonuncu sıradaydı.


*************************

İlayda : 17 + 15 = 32
Aysun : 18 + 14 = 32

Gizem : 7 + 18 = 25
Esra  :  23 + 16 = 39

*************************

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?

Günün yemeği kıymalı karnabahar graten

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın üçüncü gününde gelinler kıymalı karnabahar graten yapacak. Sebze ve etli bir yemek olarak sofralarımızda yer bulan soğan dolması için ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak. kıymalı karnabahar graten tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri buraya tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.