Murat Kurum Gazze sorusunu soramayan gençle buluştu

Murat Kurum Gazze sorusunu soramayan gençle buluştu
Dün akşam bir televizyon programına katılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı adayı Murat Kurum, Gazze ile ilgili soru sorulunca mikrofonu alınan gençle bir araya geldi.

İstanbul'da dün akşam bir televizyon programına katılan Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı adayı Murat Kurum seçime 19 gün kala merak edilen soruları yanıtladı.

Dün akşam Habertürk'te canlı yayına katılan Murat Kurum, programa gelen seyircilerin sorularını yanıtladı. Yayına katılan bir genç, İBB adayı Kurum'a Gazze ile ilgili soru yöneltilmesiyle sunucu tarafından mikrofonun başka bir seyirciye verilmesi istenmiş ve sorunun sorulması engellenmişti.

Canlı yayında yaşanan o anlarda genç kız neye uğradığını şaşırmış ve sosyal medya başta olmak üzere gündemde en şok konuşulan konu haline gelmişti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Murat Kurum programın sonunda o genç ile buluştu ve stüdyoda yayın bittikten sonra Gazze ile ilgili soruya yanıt verdi.

Kurum: Canlı yayında bu soruyu yanıtlamayı isterdim

Genç kızın Murat Kurum'a yönelttiği soruda "Gazze ve Filistin'de seçimi kazanmanız durumunda neler yapacaksınız, çalışmalarınız olacak mı?" sorusu soruldu.

Murat Kurum ise verdiği cevapta "Bu soruyu aslında canlı yayında yanıtlamayı isterdim. Gazze bizim kutsalımız. Kudüs bizim bu manada üzüntüsünü yaşadığımız, yavrularımız ve kardeşlerimiz için üzüldüğümüz bir soykırım. Bugün dünyanın gözleri önünde Gazze'de bir zulüm yaşanıyor. Burada yaşayan 85 milyon kardeşimiz hep birlikte dünyaya yaşananları duyurmaya devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yapılması gereken her türlü girişimi, mücadeleyi yapılması suretiyle Filistinli, Gazzeli kardeşlerimin yanında olmaya devam edeceğiz. Elbet bir gün Gazze özgürlüğüne kavuşacak." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.