Jung Chae-yeon evinde ölü bulundu!

Jung Chae-yeon, 1 Aralık 1997'de Güney Kore, Suncheon'da doğdu. Koreli şarkıcı, oyuncu ve modeldir. Kız grubu DIA'nın (grup) bir üyesidir. Produce 101 yarışmasıyla çıkış yapmıştır.

DIA grubu ile çıkış 2015

Şubat 2015'te MBK Entertainment, yeni bir kız grubunun yayınlandığını duyurdu. Daha sonra, hayatta kalma programı sebebiyle çıkış tarihinin ertelendiğini açıkladı. MBK Entertainment'ın ilk üyesi; Cathy, Eunjin ve Kim Minhyun olduğunu açıkladı. Minhyun gruptan kişisel nedenlerle ayrıldı ve yerine Moon Seulgi ve Chaeyeon geçti. Grup yedi üye ile birlikte çıkış yaptı: Seunghee, Cathy, Eunice, Jenny, Yebin, Eunjin ve Chaeyeon.

Produce 101, I.O.I ile çıkış 2016

Aralık 2015'te MBK Entertainment, Chaeyeon'un hayatta kalma programı Produce 101'e katılacağını duyurdu. Chaeyeon yarışmada 215.338 puan ile yedinci oldu ve böylece I.O.I. Chaeyeon, Mayıs 2016'da I.O.I ile çıkışını yaptı..

11 Mayıs'ta MBK Entertainment, Chaeyeon'un Haziran ayında DIA  ile  çıkış yapacağını duyurdu. Haziran 2016'da YMC Entertainment, I.O.I'nin Chaeyeon olmadan  promosyonlara devam etmeyeceğini duyurdu. 30 Haziran 2016'da "Drinking Solo" programında göründü.

Çıkış Öncesi

Chae-yeon, MBK Entertainment'ta 8 ay okudu. Daha sonra DIA ile resmi çıkışını  yapmadan önce  Elsie ve K.Will'in  I'm Good oyunculuk ve müzik videosunda yer aldı.

Evinde Ölü Bulundu

Güney Koreli aktör ve model Jung Chael Yul hayatını kaybetti. Evinde ölü bulunan Yuli'nin ölüm nedeni  henüz açıklanmadı.

Acı haber Jung Chael Yul'dan  geldi. Güney Koreli oyuncu ve model 26 yaşında hayatını kaybetti. Zombie Detective dizisiyle tanınan Jung Chael Yul evinde ölü bulundu.

Yul'un menajerlik şirketinden yapılan açıklamada, "Yürek burkan bir haberi paylaşmak için buradayız. Oyuncu Chaeyul vefat etti. Cenazesi ailesinin isteği üzerine özel olarak yapılacak. Aynı zamanda sözünü sakınmayan bir oyuncu olan Chaeyul için dua edeceğinizi umuyoruz. Huzur içinde yat. Jung Chael Yu.

 Daily Mail'in haberine göre; Oyuncunun ölüm nedeninin detayları henüz açıklanmadı.

JUNG CHAE YUL HAKKINDA

Doğum tarihi: 4 Eylül 1996

Ölüm tarihi ve yeri: 11 Nisan 2023

Tarzlar: K-pop

Meslekler: Şarkıcı Oyuncu Model

Çalgılar: Vokal flüt

TV şovları: Zombie Detective

Filmler: Deep

Jung Chae Yul, Kore draması Zombie Detective'de yardımcı bir rol oynadı. Güney Koreli model ve oyuncu, televizyon çıkışını 2016 yılında Devil's Runaway filmi ile yaptı.  2018 yılında "Deep" filminde rol alan Yul, Zombie Detective dizisindeki Bae Yoon Mi karakteri ile popülerlik kazanmıştır.

Deep Konusu

Uykusuzluk hastası olan dört tıp fakültesi öğrencisi, bir sinir bilim deneyine katılırlar. İşler tersine gider ve acilen kurtulmaları gerekiyordur.

Si-eon rolünü canlandıran güzel oyuncu oldukça başarılı bir kariyere sahipti.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Beyza Pınar Arşivi