Açelya Aydın kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Açelya Aydın kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Instagram ve Tiktok'ta paylaştığı ezber videolarıyla adından söz ettiren Açelya Aydın, her gün binlerce kişiye ulaşıyor. Kendisi hakkında çok sayıda kişi tarafından araştırılıyor. Açelya Aydın kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Sosyal medyada son dönemde adından söz ettiren videolara imza atan ve taklitleriyle ön plana çıkmayı başaran Açelya Aydın'ın her videosuna etkileşim yağıyor. Genellikle internette viral haline gelen kişileri ezberleyerek sözlerini yineleyen güzel fenomen hakkında takipçileri ve ilk defa görenler araştırmada bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Açelya Aydın kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Açelya Aydın kimdir?

Başarısını her geçen gün daha fazla kişiye kanıtlamayı sürdüren Açelya Aydın 19 Eylül 2001 tarihinde doğdu. 22 yaşında. Aslen Çorlulu. Lise mezunu başarılı sosyal medya içerik üreticisinin kendisine ait bir butiği var. Adını taşıyan bu işletmede kadınlara birbirinden şık alternatifler sunarak hizmet veriyor.

Açelya Aydın Instagram hesabı: @acidiyolar
Açelya Aydın Tiktok hesabı: acidiyolar

Açelya Aydın Instagram hesabı

Şu anda 60 bine yakın takipçisi bulunduğu Instagram hesabında sık sık paylaşımlarda bulunan Açelya Aydın, kitlesini giderek daha da artırıyor. Keşfete düşen videoları ve başarılı performansıyla kısa sürede 100 bin barajını da aşması bekleniyor. Kısa süredebu sayıyı yakalaması da bunu kanıtlar nitelikte.

Açelya Aydın Tiktok hesabı

Dünyanın en popüler video paylaşım platformu olarak Instagram'ı geride bırakan Tiktok'ta da aktif bir profili bulunan Açelya Aydın'ın burada ise 70 bine yakın takipçisi vardır. Kendisini beğenenlerin sayısı ise 2 milyonu aşmıştır.

14e5e570-f710-4b50-a121-191343c41f68.jpg

06a4ef13-8207-4c78-a416-293ba232ecfd.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.