Adnan Oktar Kedicik Belgeseli Bora Yıldız kimdir? Örgütteki görevi nedir?

Adnan Oktar Kedicik Belgeseli Bora Yıldız kimdir? Örgütteki görevi nedir?
140 Journos imzasıyla yayınlanan Kedicik Belgeseli ile Adnan Oktar ve suç örgütünün karanlık yüzünü milyonlara anlatıldı. Belgeseldei isimlerden biri de Bora Yıldız'dı. Peki, Adnan Oktar Kedicik Belgeseli Bora Yıldız kimdir? Örgütteki görevi haberimizde.

Yıllarca televizyon ekranlarında Kedicik olarak adlandırılan gruba hükmetmesi ile tanınan Adnan Oktar ve kurduğu terör örgütü ile ilgili bir belgesel yayınlandı. 140 Journos imzasıyla Youtube'da paylaşılan ve kısa sürede ses getiren görüntülerle yapının karanlık yüzü anlatıldı. Tanıklar ve gazeteciler konuştu. Önemli bilgiler verildi. Davanın görüldüğü celselerden canlı görüntüler paylaşıldı. Belgeseldeki en kritik isimlerden biri de Bora Yıldız'dı. Örgütteki görevi sebebiyle de ön planda bulunan Yıldız hakkında internette de çok sayıda sorgulamada bulunarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Adnan Oktar Kedicik Belgeseli Bora Yıldız kimdir? Örgütteki görevi nedir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Adnan Oktar'ın fıtık sorunu ifşa oldu

Belgeseldeki bir mağdur, yüzü gizlenmiş şekilde tüm yaşadıklarını anlattı. Oktar'ın ilk günden itibaren yaptıklarından yaşadığı problemlere kadar pek çok şeyden bahsetti. Ayrıca kasıklarında büyük bir fıtık olduğunu söyledi. Oktar, iddiaya göre ameliyat olduğu takdirde kendisinin öldürüleceğini düşündüğü için hiçbir zaman tedavi olmadı.

Bora Yıldız'ın örgütteki görevi neydi?

Örgütün en kritik noktalarından birinde ise Bora Yıldız bulunuyordu. Kız getirme imamı olarak kurbanları ağlarına düşürebilmek adına çalıştığı öne sürülen Bora Yıldız'ın farklı kimliklerle çalıştığı iddia edildi. Davalardan görüntüler paylaşıldı. Tanık olan genç kız ise yaşadıklarını anlattı ve yaşadıklarının o günkü yaşındaki bir kişi için onore edebilecek bir durum olduğunu ve kandırıldığını anlattı.

Bora Yıldız kimdir?

2018 yılında, Adnan Oktar'ın örgütüne yönelik bir operasyon gerçekleştirildi ve bu operasyon sonucunda Bora Yıldız da tutuklandı. Bu operasyon, örgüt üyelerinin yargılanması sürecini başlattı ve örgütün faaliyetlerine son verdi.

Bora Yıldız, İstanbul'da doğup büyümüş ve Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu olarak eğitim hayatına başlamıştır. Lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Bölümü'nde tamamlamıştır.

Adnan Oktar'ın örgütü ve özellikle Bora Yıldız gibi önde gelen isimleri, kamuoyunun yakından takip ettiği bir konu haline gelmiştir. 'Kedicik' belgeseli, bu isimlerin örgüt içindeki rollerini ve faaliyetlerini daha ayrıntılı bir şekilde incelemeye olanak tanımaktadır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.