Ajdar Thomas Musk kimdir? Gerçek adı ne?

Ajdar Thomas Musk kimdir? Gerçek adı ne?
Hiperstar lakabıyla yıllardır Türk halkının gündeminde olan Ajdar, Tiktok'ta yayın yapmaya devam ediyor. Yayınlarına zaman zaman Thomas Musk isimli biri de katılıyor. Peki, Ajdar Thomas Musk kimdir? Gerçek adı ne? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Nane Nane ve Çikita Muz gibi parçalarla adını duyruan, Popstar'a katılmamasına rağmen yıllarca programın ekmeğini yiyen Ajdar, son olark sosyal medyada yayınlar yaparak takipçilerinin karşısına çıkıyordu. Buradan gelen hediyelerle gelir elde ettiği de bilinen Hiperstar lakaplı Ajdar'ın zaman zaman karşısında takma isim kullanan ve muhtemelen sesini de değiştirdiği düşünülen Thomas Musk isimli biri de bulunuyor. Aralarında geçen küfürlü konuşmalara rağmen halen birlikte yayın yapmayı sürdürüyorlar. Peki, Ajdar'ın yayınlarındaki Thomas Musk kimdir? Gerçek adı ne? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Thomas Musk kimdir?

Ajdar'ın yayınlarına katılarak sürekli küfürlü konuşmalar yapan Thomas Musk, gerçek bir kişi değildir. Kimliği bilinmemektedir. Gerçek hayatına dair bilgi de bulunmamaktadır. Ancak Ajdar'la sürekli beraber yayınlarda yer almaktadır. Kendisine sürekli hediyeler gönderilmektedir. Eğer gerçek hayata dair detaylar netleşirse haberimize eklenecektir.

ajdarin-gercek-sahne-fiyati-ortaya-cikti-3-milyon-demisti-duyan-soke-oldu-video-odvk.webp

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum