Arif Kocabıyık kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Arif Kocabıyık kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Arif Kocabıyık İyi Parti Antalya 12. Sıra Milletvekili Adayı oldu. Peki Arif Kocabıyık kimdir? Arif Kocabıyık ilk olarak sosyal medya ile adını duyurdu.

İlknur Salih - Arif Kocabıyık sokak röportajları ile adını duyurdu. YouTube üzerinden yayınladığı videolar ile dikkat çeken Kocabıyık Türkiye gündemi ve seçimler hakkında röportajlar yapıyor. Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesi olan Arif Kocabıyık İyi Parti Antalya 12. Sıra Milletvekili Adayı oldu. İşte Arif Kocabıyık hakkında detaylar...

ARİF KOCABIYIK KİMDİR?

Arif Kocabıyık 1983'te Antalya'nın Elmalı ilçesinde dünyaya geldi. 40 yaşında olan Kocabıyık meslek lisesi mezunudur. Düğün fotoğrafçısı, güvenlik görevlisi olarak çalışan Kocabıyık, kurduğu gazete ile yayın hayatına başladı. Mart 2018'de eniştesi ile YouTube kanalı açtı. 2018 yılından bu yana sosyal medyada aktif olarak yer alıyor.

Cesaret Bulaşıcıdır adlı kitabın yazarı olan Arif Kocabıyık'ın YouTube hesabında yüz binlerce abonesi bulunuyor. Kocabıyık'ın vatandaşlarla yaptığı röportajların kesitleri sosyal medyada sıklıkla viral oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.