ATV ve A Haber muhabiri Özlem Aktay kimdir?

ATV ve A Haber muhabiri Özlem Aktay kimdir?
Dünyanın gözü İsrail'in Filistin'e yaptığı zulümde. Haber kanalları da bölgedeki gelişmeleri aktarmak için muhabirlerini iki ülkeden birine gönderiyor. Özlem Aktay da onlar arasında yer alıyor. Bölgeye giden ATV ve A Haber muhabiri Özlem Aktay kimdir?

Filistin ve İsrail arasındaki çatışmalarda her geçen gün onlarca bebek, çocuk, kadın ve kişi hayatını kaybediyor. Binlerce ölümün yaşandığı ülkede telefon bağlantısından internete kadar pek çok konuda da sorun var. Türkiye'nin destek verdiği Filistin için haber kanalları da muhabirlerini göndererek bölgeden son dakika gelişmelerini izleyicileriyle paylaşıyor. Onlardan biri de ATV ve A Haber ortaklığı. Özlem Aktay, iki kanal için yeni haberler için sürekli görevde. Kendisi hakkında da çok sayıda araştırmada bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, çatışma bölgesine giden ATV ve A Haber muhabiri Özlem Aktay kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Özlem Aktay kimdir?

Özlem Aktay (d. 26 Mayıs 1982, Erzincan) muhabir ve haber spikeridir. 26 Mayıs 1982 tarihinde Erzincan'da doğmuştur. Aslen de Erzincanlıdır. 41 yaşındadır. Eğitimini yurt dışında tamamladı ve ekonomi üzerine bir bölümü tamamladı. Çok sevdiği sunuculuk mesleği için de yine dersler aldı. İlk adımını Show TV'de attı. 2007-2010 yılları arasında burada çalıştı. Ardından ATV'ye geçiş yaptı. 13 yıldır burada görev yapmaktadır. Muhabirlik ile bşaladığı mesaisinde sunuculuğa da adım atmıştır. Kurumda en önemli isimlerden biri olarak kanalın ekran yüzleri arasında yer almayı başarmıştır.

image-4279431.jpg

Özlem Aktay sosyal medya hesapları

Ekranlardaki kadar sosyal medyada da ilgiyle takip edilen Özlem Aktay'ın binlerce takipçisi vardır. Her paylaşımına yoğun etkileşim gelmektedir. Kendisini aşağıdaki hesaplardan listenize ekleyebilirsiniz.

Özlem Aktay Instagram hesabı: @aktayozlematv
Özlem Aktay Twitter hesabı: @OzlemAktay

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.