Avukat Bilal Yavuz kimdir? Avukatlık Ofisi Nerede? Instagram hesabı

Avukat Bilal Yavuz kimdir? Avukatlık Ofisi Nerede? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Youtube'da verdiği sıra dışı detaylarla kullanıcıların ve vatandaşların mağdur olmaması için yayınlar yapan Avukat Bilal Yavuz gündeme oturdu. Peki, Avukat Bilal Yavuz kimdir? Avukatlık ofisi nerede? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Sosyal medyanın altını üstüne getiren tavsiyeleri ve fikirleri ile ön plana çıkan ve günden güne takipçi sayısını artıran Avukat Bilal Yavuz, fenomen haline geldi. Başarılı avukatın her paylaşımı binlerce hatta on binlerce etkileşim alırken hakkında da çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Avukat Bilal Yavuz kimdir? Avukatlık ofisi nerede? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Avukat Bilal Yavuz kimdir?

Adını sosyal medyadaki yayınları ile duyurmayı başaran Avukat Bilal Yavuz, hayata dair pek çok bilgi vermektedir. Özellikle kira, fatura, kargo, boşanma gibi detayları ile vatandaşları bilgilendirmektedir. Dolandırma hakkında anlattıklarıyla da herkesi şoke etmektedir. Bu videoları milyonlarca kez paylaşılmıştır. Avukat Bilal Yılmaz kanalından kendisini takip edebilirsiniz.

kj3hkj4h32423.webp

Avukat Bilal Yavuz'un ofisi nerede?

Söz konusu başarısı Avukat Bilal Yavuz'u öne plana çıkarmaya devam ederken kendisi ile çalışmak veya danışmak isteyen vatandaşlar da ofisinin nerede olduğunu internette bulmaya çalışıyor. Ofisinin adresi Sultantepe, Selmani Pak Caddesi Ayar İş Hanı, Kat:3 No:12, 34672 Üsküdar/İstanbul'dur.

Avukat Bilal Yavuz Instagram ve Twitter hesabı

Bilal Yavuz'u Youtube'da gören sosyal medya kullanıcıları, Twitter ve Instagram'da da bularak takip etmek istiyor. Bunun için de araştırma gerçekleştiriyorlar. @av.bilalyavuz üzerinden Instagram profiline, @avbilalyavuz adresinden de Twitter hesabına ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.