Betül Tunç (turkuazkitchen) kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi?

Betül Tunç (turkuazkitchen) kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi?
 DAMGA Editörü
Yaptığı yemeklerle adından söz ettiren ve milyonlara ulaşmayı başaran Betül Tunç, sunumda yeni bir çağ açtı. Instagram'daki takipçi sayısı da giderek artıyor. Peki, Betül Tunç (turkuazkitchen) kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte detaylar..

Instagram başta olmak üzere birçok sosyal medya mecrasında yayınladığı videolarla herkesin ağzının suyunu akıtan ve iştahlandıran Betül Tunç, turkuazkitchen adını verdiği hesabıyla profilinde 9 milyondan fazla kişi tarafından takip ediliyor. Türk mutfağını dünyaya tanıtan ve tarifleriyle her defasında şaşırtan Tunç'un hayatına dair bilgiler de merak konusu. Peki, Betül Tunç (turkuazkitchen) kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Betül Tunç (turkuazkitchen) kimdir?

Betül Tunç Amerika'da yaşayan bir Türk'tür. Evli ve 1 çocuk annesidir. 25 yaşındadır. Eşi Virginia Tech'te profesördür. Blacksburg'da yaşamaktadır. Mutfak sanatları üzerine herhangi bir eğitim almadı ama kendisini bu alanda geliştirdi. Şu anda birçok restorandan sosyal medya ünlüsüne kadar geniş yelpazedeki portföy kendisinden esinleniyor. Oğlunun doğumundan sonra 2017 yılında sayfasında içerik üretmeye başladı.

turkuaz-kitchen-betul-tunc.webp

Betül Tunç (turkuazkitchen) mutfak malzemelerini nereden alıyor?

Fenomen isme yönelik en çok sorulan sorulardan biri de bu. Çünkü zengin ekipmanları ile mutfakta fark yaratıyor. Ev hanımlarının yanı sıra beyler de oldukça yakından takip ediyor. Birbirinden lezzetli yemekleri hazırladığı mutfak gereçlerini çoğunlukla antika dükkanlarından veya Amazon'dan alıyor.

Betül Tunç (turkuazkitchen) Türk mutfağından en çok ne seviyor?

Bu kadar yemeği yapan bir fenomenin en çok neyi sevdiği de merak konusu. Kendisi sarmayı ve simiti çok seviyor. Özellikle sıcak simit kokusuna bayılıyor. Ayrıca Fransız, İtalyan, Melsika ve Asya mutfağına da ilgisi büyük.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.