Buket Önyürü kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Buket Önyürü kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Sosyal medyadaki paylaşımları ile adından söz ettiren Buket Önyürü hakkında internette araştırma yapılıyor. Peki, Buket Önyürü kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Resimleri ile hem sanat kariyerinde hem de sosyal medyada sıkça konuşulan Buket Önyürü ile ilgili olarak arama motorlarında sıkça sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Güzel ressama dair detaylar öğrenilmeye çalışılıyor. Peki, Buket Önyürü kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Buket Önyürü kimdir?

Arkeolog ve ressam olan Buket Önyürü, 1974'te Ankara'da doğdu. 49 yaşındadır. 23 yıllık müze kariyeri var. Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Ankara Üniversite’sinde Müze Pedagojisi üzerine yaptım. Hacettepe Üniversitesi’nde Pedagojik Formasyon Eğitimi aldı. İki yıl ilkokul öğretmenliği yaptı.

Buket Önyürü'nün kariyeri

Doğa Tarihi Müzesinde arkeolog olarak çalışmaya başladı. Müzecilik konusunda pek çok projede yer aldım ve müze küratörü oldu. Sonrasında Eğitim, Basın ve Halkla İlişkiler yöneticiliğine getirildim. Halk ile iletişimde olmak, müzeye gelen değişik profildeki insanlarla sürekli bir arada olmak, kişiye inanılmaz bir deneyim kazandığına inanıyor. Bütün bu birikimler sanatını geliştirmesinde bir etken oldu. Güzel Sanatlar Okulu'nda iki yıllık eğitimimi tamamladı. Sanat ve moda hep tutkusu oldu.

Buket Önyürü Instagram hesabı

Güzel ressamın sosyal medya hesapları da ilgi görüyor ve çok sayıda kişi tarafından etkileşim yağmuruna tutuluyor. Şu anda Instagram'da 40 bin civarında takipçisi bulunmaktadır. @buketart.official adresinden takip edebilirsiniz.

image-108883.jpg

image-9139375.jpg

image-1733293.jpg

image-3553472.jpg

image-6651820.jpg

image-7848398.jpg

image-3208779.jpg

image-9487883.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.