Bülent Ersoy makyajı yapan Tiktok fenomeni Jiza kimdir?

Bülent Ersoy makyajı yapan Tiktok fenomeni Jiza kimdir?
Sanat hayatı ile yıllardır Türk halkının kalbinde yer edinen Bülent Ersoy'un makyajını neredeyse birebir uygulayan Jiza isimli bir Tiktok fenomeni gündeme oturdu. Peki, Bülent Ersoy makyajı yapan Tiktok fenomeni Jiza kimdir? Detaylar haberimizde.

Sosyal medyada farklı yönler ile ön plana çıkmayı başaran birçok isim var. Onlardan sonuncusu ünlü isimlerin makyajlarını uygulamaları ile adını duyuran Jiza oldu. Son videoları ise oldukça ses getirdi. Türk sanat müziğinin önemli isimlerinden biri olan Diva lakaplı Bülent Ersoy'a kendisini benzeten genç fenomen hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi edinilmek isteniyor. Peki, Bülent Ersoy makyajı yapan Tiktok fenomeni Jiza kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Tiktok fenomeni Jiza kimdir?

Türkiye ve dünyanın birçok önemli isminin yüzünü kendisine uygulayarak adından söz ettiren Jiza hakkında internette çok fazla bilgi bulunmuyor. Bazı videolarını Van'dan paylaştığı yönünde bildirimlerde bulunuyor ancak nerede yaşadığı veya nereli olduğu bilinmiyor. Makyaj yaparken sol elinde yüzük bulunduğu için evli olduğu tahmin ediliyor.


Tiktok fenomeni Jiza kaç yaşında?

Videolarıyla binlerce kişiye ulaşan ve takipçi sayısını giderek artıran Jiza'nın hayatına dair detay sınırlı olduğundan dolayı yaşı bilinmemektedir. İlerleyen zamanlarda haberimiz güncellenecektir.

n2346723764356743.webp

Tiktok fenomeni Jiza'nın hesabı

Başarılı makyajlarını sayfasını ziyaret edenlere sunmayı sürdüren Jiza'nın Tiktok'taki hesabı da merak edilmektedir. Kendisi @cekikgoz3783 isimli profille internette videolarını paylaşmaktadır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.