Çağla Bozcaada kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Çağla Bozcaada kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Sosyal medyadaki paylaşımları ve aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Çağla Bozcaada hakkında çok sayıda sorgulama yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Çağla Bozcaada kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

İnternet dünyasında güzelliği ile herkesi büyüleyen ve her gün binlerce kişiye ulaşmayı başaran Çağla Bozcaada, fotoğraflarıyla ilgi çekmeyi sürdürüyor. Güzel fenomen videolarıyla da zaman zaman takipçilerinin karşısına çıkıyor. Her fırsatta sayısı artan hayran sayısıyla gündemden düşmüyor. Hakkında da çok sayıda kişi araştırmada bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Çağla Bozcaada kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

image-3466066.jpg

Çağla Bozcaada kimdir?

Adı bir dönem Trabzonspor'un başarılı orta saha oyuncusu Berat Özdemir ile anılan Çağla Bozcaada Fenerbahçelidir. Son oynanan ve bordo mavililerin 3-2'lik zaferi ile sonuçlanan derbide de tribünde yerini aldığı iddiaları vardır. 7 Aralık doğumlu fenomenin tam tarihi bilinmemektedir. Yaşı da bu sebeple henüz netleşmemiştir. Kafalar'ın marka menajerliğini üstlenmiştir. Ayrıca Firar adında bir single piyasaya sürmüştür. Yay burcudur. Şu an sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir.

image-4531311.jpg

Çağla Bozcaada Instagram hesabı

Her paylaşımı ile binlerce etkileşim alan Çağla Bozcaada'ya dair en çok öğrenilmek istenen bilgilerden biri Instagram hesabıdır. @caglabozcaada adresinden takip edebilirsiniz.

image-3907629.jpg

image-189505.jpg

image-1090240.jpg

image-1205183.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.