Çanakkale’deki yangında sahaya inen Kamil Albay kim? Jandarma Albay Kamil Türkdönmez kimdir, kaç yaşında, görevi ne, nereli?

Çanakkale’deki yangında sahaya inen Kamil Albay kim? Jandarma Albay Kamil Türkdönmez kimdir, kaç yaşında, görevi ne, nereli?
Çanakkale’de üç gün boyunca devam eden orman yangınında sahaya inerek seferber olan ve tüm Türkiye’nin takdirini toplayan Jandarma Albay Kamil Türkdönmez’in hayatı merak konusu oluyor.

Üçüncü günün sonunda kontrol altına alınan Çanakkale’deki orman yangınında çekilen bir görüntü herkesi duygulandırmıştı. Yangından etkilenen bir alanda bulunan hayvanları kurtarmak için büyük çaba gösteren bir albay, cep telefonu kamerası ile görüntülenmişti.

Albay Kamil Türkdönmez kimdir?

Albayın sahaya inerek gösterdiği mücadeleye dair anlar sosyal medyada kısa sürede yayılarak binlerce kişi tarafından izlendi. Görüntülerin geniş kitlelere ulaşması ile birlikte videoda yer alan Kamil Albay’ın kim olduğu da araştırılmaya başlandı. Peki Çanakkale’deki yangında sahaya inerek halka büyük destek olan Kamil Albay kim, görevi ve rütbesi ne? İşte yanıtlar…

Kamil Albay'ın görevi ne?

Çanakkale’deki orman yangınında yöre halkıyla birlikte sahaya inerek gösterdiği mücadele ile dikkat çeken Kamil Albay, Çanakkale İl Jandarma Komutan Yardımcısı olarak görev yapıyor.

Albay Kamil Türkdönmez'in önceki görev yerleri

Çanakkale İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Kamil Türkdönmez’in daha önce de farklı görevlerde bulunduğu biliniyor.

Türkdönmez daha önce binbaşı rütbesi ile İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığı ve yüzbaşı rütbesiyle Akçakale İlçe Jandarma Komutanlığı görevlerinde bulunmuştu.

iaerik375.jpg

25.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum