Cem İsmi (Cemilteris) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Cem İsmi (Cemilteris) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Sosyal medyada yemek videolarıyla adından söz ettiren Cem İsmi, internette en çok arananlar arasına girdi. Peki, Cem İsmi (Cemilteris) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Son dönemde yemek formatı ile ön plana çıkan isimlere Cem İsmi de eklendi. Hem tarifleri hem uygulamaları hem de videolarıyla binlerce kişiye ulaşmayı başaran genç fenomenin takipçi sayısı da her geçen gün artıyor. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulamalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Cem İsmi (Cemilteris) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Cem İsmi kimdir?

Başarılı şef Cem İsmi, 2011-2012 eğitim yılında Batı Londra Üniversitesi'nden mezun oldu. Profesyonel Mutfak üzerine eğitim aldı. 2013-2014'te de Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü'nü tamamladı. İş hayatına Gurme N Steak ile başladı. Kasap Döner, İki Satır Steak ve Köylü Güzeli'nde çalıştı. 2017'den 2020'ye kadar Zürüm Gıda'da mesai yaptı. 2021'e kadar Afil adıyla Cihangir'de mekan işletti. 2021'den bu yana da yine kendi işini yapıyor. 1983 Fransa doğumludur. 40 yaşındadır. Evlidir. Instagram hesabı @cemilteris'tir.

Cem İsmi katıldığı programlar

  • DİLARA KOÇAK İLE İYİ YAŞAM programında MUTFAK ŞEFİ ve Yardımcı Sunucu
  • KANALTÜRK OCAK 2015/HAZİRAN 2015
  • PERİHAN SAVAŞ İLE SAĞLIKLIK RAMAZANLAR programında MUTFAK ŞEFİ olarak yardımcı sunuculuk
  • KANALTÜRK HAZİRAN 2015/TEMMUZ 2015
  • SELEN GÖRGÜZEL İLE İYİLİK SAĞLIK programında MUTFAK ŞEFİ ve Yardımcı Sunucu

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.