CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik kimdir, evli mi sevgilisi var mı?

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik kimdir, evli mi sevgilisi var mı?
CHP'nin dün gerçekleşen 38'inci İstanbul kongresinde il başkanlığına seçilen isim Özgür Çelik oldu. Kendisi hakkında internette araştırmada bulunuluyor. Peki, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik kimdir, evli mi sevgilisi var mı? Detaylar haberimizde.

Siyasi yasak getirilen Canan Kaftancıoğlu'nun görevinden ayrılması üzerine CHP'de İstanbul İl Başkanlığı için seçim kararı alındı. Dün yapılan kongrede İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve değişimcilerin adayı olarak seçime katılan Özgür Çelik, genel merkezin desteklediği eski il başkanlarından Cemal Canpolat'ı geride bırakarak koltuğun yeni sahibi olarak seçildi. Aradaki çok az farkın ardından başkanlık görevine gelen Çelik hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik kimdir, evli mi sevgilisi var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

32 farkla kazandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Kongresi'nde İl Başkanlığı yarışını Özgür Çelik kazandı. Açıklanan sonuçlara göre Çelik 342 oy alırken, Cemal Canpolat ise 310 oyda kaldı. Çelik, 9 Ekim 2023 tarihi itibarıyla yeni il başkanı olarak göreve başladı.

Özgür Çelik kimdir?

CHP'nin yeni İstanbul İl Başkanı olarak seçilen Özgür Çelik ile ilgili çok sayıda araştırma yapılıyor. Kendisinin medeni durumu da günün en fazla arananları arasına girdi. Özgür Çelik bekardır. Sevgilisi olup olmadığı ise bilinmemektedir. Özgür Çelik, 14 Haziran 1981 tarihinde Sivas’ta dünyaya geldi. 42 yaşındaki Çelik, lisans eğitimini iletişim alanında gördü. Daha sonra İstanbul Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi alanında yüksek lisans yaptı. İkinci yüksek lisansını ise aynı kurumda Yerel Yönetimler, Kent ve Çevre Çalışmaları alanında tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum