Deniz İzibüyük kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Deniz İzibüyük kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Sosyal medyada çektiği komik videolarla adından söz ettiren Deniz İzibüyük hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Deniz İzibüyük kimdir, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Türkiye'de her geçen gün yeni bir fenomen internete damga vurup adını milyonlara duyuruyor. Onlardan biri de Deniz İzibüyük. Güzel fenomen paylaştığı videolar ve fotoğraflarıyla isminden sıkça söz ettiriyor. Bu nedenle arama motorlarında hakkında çok sayıda bilgi araştırılıyor. Özel hayatına dair detaylar merakla öğrenilmek isteniyor. Peki, Deniz İzibüyük kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

image-2584385.jpg

Deniz İzibüyük kimdir?

Instagram, Youtube ve Tiktok'tak videolarıyla dikka tçekmeyi başaran Deniz İzibüyük aslen Erzurumludur. Mizah sahneleri ile her geçen gün adını daha da fazla kişiye duyurmaktadır. Sosyal medya platformlarında toplamda 1 milyondan fazla takipçisi vardır. Kaç yaşında olduğu bilinmemektedir. Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde öğrenim görmüştür.

image-3261608.jpg

Deniz İzibüyük Tiktok, Instagram ve Youtube hesapları

Genç fenomenin kendisine ait sosyal medya profilleri oldukaç aktiftir ve takipçi sayıısı da yüksektir. Tiktokta 585 bin civarında kişi tarafından takip edilmektedir. Instagram'da ise 212 bin kişi tarafından listeye eklenmiştir. Youtube'daki abone sayısı da 302 bindir.

image-175671.jpg

  • Deniz İzibüyük Youutbe kanalı: @denizizibyk
  • Deniz İzibüyük Instagram hesabı: @denizizibykk
  • Deniz izibüyük Tiktok hesabı: @denizizibyk

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.