Dizaynoloji Önder Tepe kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi?

Dizaynoloji Önder Tepe kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi?
Instagram'da paylaştığı temizlik ve ev işleri videolarıyla milyonlarca etkileşim elde eden Dizaynoloji takma isimli Önder Tepe, son dönemin en çok aranan isimlerinden biri olmayı başardı. Dizaynoloji Önder Tepe kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi?

Sosyal medya içerikleriyle özellikle ev hanımlarına rehberlik eden ve temizliğin yanı sıra yemekten dikişe kadar pek çok konuda video paylaşan Dizaynoloji kullanıcı isimli Önder Tepe, her geçen gün çok daha büyük bir kitleye ulaşmayı başarıyor. Her paylaşımında binlerce etkileşim elde eden genç fenomen hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmaya çalışılıyor. Peki, Dizaynoloji Önder Tepe kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Dizaynoloji / Önder Tepe obsesif mi?

Tepe bu soruya şu sözlerle yanıt verdi; "Yetiştirilme ile de alakalı bir durum bu. Böyle tepkiler alıyorum ama düzen seviyorum. Titiz olmayı da seviyorum ama obsesif olabilmem için herhangi bir yerde veya zamanda 'aman oraya oturma buraya oturma' veya farklı bir şey derdim dedi. Ama annem obsesifti. Ağabeyim ise düzensiz."

image-5900209.jpg

Dizaynoloji / Önder Tepe nerede yaşıyor?

Videolarıyla adından söz ettiren Önder Tepe Mersin'de yaşıyor. Sürekli paylaştığı köy evi de yine aynı şehirde bulunuyor. Kemoterapi tedavisi gören annesi için burayı seçtiğini söyledi.

Dizaynoloji / Önder Tepe kimdir?

Başarılı influencer hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Mersinli olduğu bilinmektedir. 28-30 yaşları arasında olduğu tahmin edilmektedir. Instagram'da 1.9 milyon takipçisi vardır. @dizaynnoloji hesabından takip edebilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum