Doktor Dodo kimdir? Doğaç Ergezen hangi hastanede çalışıyor?

Doktor Dodo kimdir? Doğaç Ergezen hangi hastanede çalışıyor?
 DAMGA Editörü
Sosyal medyada adını duyuran Doktor Dodo lakaplı Doğaç Ergezen hakkında çok sayıda sorgulama yapılıyor. Peki, Doğaç Ergezen kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Doğaç Ergezen Doktor Dodo hangi hastanede çalışıyor? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Doğaç Ergezen kimdir? Doktor Dodo kimdir? gibi soruların cevapları araştırılarak öğrenilmeye çalışıyor. Google başta olmak üzere birçok arama motorunda sorgulanıp bilgi edinilmeye devam ediliyor. Eşinden de boşanması gündeme oturan genç doktor ile ilgili tüm detaylar öğrenilmek isteniyor. Peki, Doktor Dodo kimdir? Doğaç Ergezen hangi hastanede çalışıyor? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Doktor Dodo (Doğaç Ergezen) kimdir?

Sosyal medyada Doktor Dodo adı ile tanınan ve gerçek adı Doğaç Ergezen olan fenomen isim 18 Mart 1991 tarihinde İzmir'de doğdu. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 32 yaşında. Kitap okumayı çok sevmektedir. Şu an doktorluk yapmaktadır.

Doktor Dodo Instagram ve Twitter hesabı

Her geçen gün takipçi sayısını yükseltmeyi başaran Doğaç Ergezen'in kendisine ait sosyal medya hesapları merak edilmektedir. Instagram ve Twitter da en çok araştırılanlarıdır. Başka da profili bulunmamaktadır.

  • Doktor Dodo Instagram hesabı: @dr.dogac
  • Doktor Dodo Twitter hesaı: @_dr_dodo

image-292050.jpg

Doktor Dodo hangi hastanede çalışıyor?

On binlerce kişi tarafından takip edilen Doğaç Ergezen'in hangi hastanede çalıştığı da merak edilmektedir. Son bilgilere göre bir devlet hastanesinde görev yapmaktadır.

Doktor Dodo kiminle evli?

Bir süredir aşk yaşadığı oyuncu Yağmur Ün ile evlenen Doktor Dodo isimli Doğaç Ergezen, birlikteliğini sonlandırmıştır. Bir çocuğu bulunmaktadır. Şu anda bekardır.

Doktor Dodo'nun sevgilisi var mı?

Doğaç Ergezen'in boşandıktan sonra henüz yeni bir aşka yelken açıp açmadığı bilinmemektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.