Doya Doya Moda Pınar Asoubar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Pınar Asoubar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmaya devam eden Doya Doya Moda'nın 3'üncü haftasına merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların boy gösterdiği programda geride kalan finalde Selen Özcan katıldığı hafta elenmişti. Gözler yerine gelecek isme çevrilmişti ve Pınar Asoubar yeni ayın ilk gününde izleyicilerin karşısına çıkacak. Kendisi hakkında araştırmalar da başladı ve bilgileri merak ediyor. Peki, Doya Doya Moda Pınar Asoubar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimi

Talya Prodüksiyon'un yapımcılığını üstlendiği, TV8 ekranlarının vazgeçilmezi Doya Doya Mod'da yeni hafta başlıyor. 7 kadının kendilerine verilen sürede birincilik için İstanbul sokaklarında ter dökerek kombinlerini oluşturduğu zorlu maratonda geride kalan haftada elenen isim Selen Özcan'dı. Geldiği gibi programa veda eden güzel yarışmacının ardından katılacak isim merak konusuydu. Fragmanda yarışacağı gösterilen ancak hakkında bilgi verilmeyen Pınar Asoubar, yeni bölümle birlikte podyumdaki yerini alacak. Kendisine dair çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Doya Doya Moda Pınar Asoubar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 

Doya Doya Moda Pınar Asoubar kimdir?

Bugünden itibaren rakiplerine karşı birincilik için yarışacak olan Pınar Asoubar 17 Mart 1991 tarihinde doğdu. 31 yaşında. İran'da yaşayan Azerbaycan asıllı ailelerden birinin kızı. Babası Bakü'den göçtü. Sonrasında Türk vatandaşı oldu. İnşaat ve restorasyon işleri ile uğraşıyor. Sanat felsefesi alanında yüksek lisans yapan güzel yarışmacı yazar. İran'da yoga çalışmaları var. Çocuklar için kitap yazdı ve kısa süre içerisinde çıkacak yeni eserleri var. Bekar ve balık burcu. 180 boyunda, 74 kilo. Seyahati, keşfetmeyi ve yeni kültürlerle tanışmayı çok seviyor.

Doya Doya Moda Pınar Aydın

 


Doya Doya Moda Pınar Asoubar Instagram hesabı

Yarışmada yarışarak birincilik adına ter dökecek Pınar Asoubar'ın kendisine ait Instagram hesabı bulunmaktadır ve aktif kullanmaktadır. 20 binden fazla takipçisi olan güzel yarışmacının her fotoğrafına beğeni yağmaktadır. @poonarasoubar profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.