Ece Melike Candan kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi, sevgilisi var mı, Instagram hesabı

Ece Melike Candan kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi, sevgilisi var mı, Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Tİktok'ta oyuncak dinazor ve tilkinin videosu sonrasında ağlamaya başlayan Ece Melike Candan'ın hayatına dair bilgiler merak edilerek öğrenilmek isteniyor. Peki, Ece Melike Candan kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi, sevgilisi var mı? Instagram hesabı.

Son dönemde adını duyuran fenomenlerden biri olan Ece Melike Candan, takipçi sayısını her geçen gün artırıyor. Güzel sosyal medya ünlüsü çektiği videolar ve paylaştığı videolarla her defasında binlerce etkileşim alıyor ve adeta yağmura tutuluyor. Takipçilerinin de yakından ilgi gösterdiği başarılı isim, son olarak ağladığı anlarla gündeme oturdu. Kendisi hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Ece Melike Candan kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi, sevgilisi var mı, Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Ece Melike Candan kimdir?

Sosyal medyada ürettiği içeriklerle birlikte adını milyonlara duyurmayı başaran Ece Melike Candan, sevgilisi Yağız Kurtuluş ile birlikte takipçilerinin karşısına çıkmaktadır. Hemen hemen her anını paylaştığı platformlarda adını günden güne daha fazla kişiye ulaştırmaktadır. Belçika'da Antwerp'te eğitim aldıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Bölümü'nden mezun oldu. Reklam alanında çalışmalar yaptı. İçerikler üretti ve yazdı. Şu an ise bir şirkette yapımcı asistanı. Yaşı bilinmemektedir. Instagram hesabı ise @ecemelikec'tir.

image-1518622.jpg

image-5777596.jpg

image-75681721.jpg

image-7568172.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.