Emre Basalak kimdir, kaç yaşında, oynadığı dizi ve filmler?

Emre Basalak kimdir, kaç yaşında, oynadığı dizi ve filmler?
Emre Basalak, TRT1 'deki diziye dahil olmasının ardından Emre Basalak kimdir, oynadığı dizi ve filmler nelerdir? sorusu izleyicilerce soruluyor. İşte oyuncunun hayatına dair tüm detaylar..

Hüsamettin Ozan Aslan- Emre Basalak, Trt1'de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi kadrosuna dahil olmasının ardından birçok kişi tarafından özellikle dizinin izleyicisi tarafından fazlasıyla merak uyandırıyor. Peki Emre Basalak kimdir, oynadığı dizi ve filmler nelerdir? Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde hangi karakterle ekrana gelecek? Bu haberimizde ünlü oyuncunun hayatına dair tüm detaylarını bulabilirsiniz..

Emre Basalak kimdir? Kaç yaşında?

Emre Basalak 28 Nisan 1979'da doğmuştur. Oyuncu 44 yaşındadır. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olmuştur. Basalak, Hacettepe Üniversitesi Oda Tiyatrosu ve Devlet Tiyatrosundan mezun olduktan sonra, 2002 yılında İstanbul Devlet Konservatuvarı'nda çalışmaya başlamıştır. İlk projesi Ekmek Teknesi dizisidir. Deniz Yıldızı adlı dizide de oynamıştır. 2005 yılında yazdığı D-21 isimli oyunuyla ödül almayı başarmış, Kuruluş Osman dizisinde Gündüz Bey karakterini canlandırmıştır. 2023 yılında ise Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna dahil olan oyuncu bu dizide de Yakuti karakterine hayat verecektir.


Emre Basalak'ın oynadığı dizi ve filmler nelerdir?

2006 Köprü
2009 Deniz Yıldızı
2009 Usta
2014 Ters Köşe
2017 Bir Pazar Sonrası
2019-2022 Kuruluş Osman
2023 Alparslan: Büyük Selçuklu

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde hangi karakterle ekrana gelecek?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna dahil olan oyuncu Emre Basalak bu dizide Yakuti karakteri ile ekranlara gelecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.