En Hamarat Benim Gönül Çendik kimdir? Hangi yarışmalara katıldı

En Hamarat Benim Gönül Çendik kimdir? Hangi yarışmalara katıldı
Birbirinden iddialı yarışmacıların performansına sahne olan En Hamarat Benim'de yeni bir hafta daha başlıyor. Yarışmacılar arasında Gönül Çendik de bulunuyor. Peki, En Hamarat Benim Gönül Çendik kimdir? Hangi yarışmalara katıldı? İşte detaylar...

FOX TV ekranlarının en popüler yarışması En Hamarat Benim'de yeni bir hafta daha başlıyor. Beş yarışmacının performansını sergilediği zorlu mücadelede sahne alacak isimlerden biri de Gönül Çendik olacak. Başarılı yarışmacının hedefi ödülle evine dönebilmek. Ayrıca Türkiye'ye yeniden kendini ispat etmeyi istiyor. Kendisi hakkında da internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Gönül Çendik kimdir? Hangi yarışmalara katıldı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

En Hamarat Benim Gönül Çendik kimdir?

Bugünden itibaren rakipleri karşısında birincilik için yarışacak olan Gönül Çendik, evde yaptığı yemekleri satarak para kazanıyor. Aslen Bitlisli. Boyu 1.73 metre. 13 yıllık evli. 2 çocuk annesi. Oldukça iddialı ve yemeklerin lezzeti kadar sunumuna da önem veriyor. Instagram hesabı @gonulcendikk'tir.

image-819516.jpg

En Hamarat Benim Gönül Çendik hangi yarışmalara katıldı?

Pazartesiden cumaya kadar yemekleri, puanları ve yorumları ile kamera önünde olacak Gönül Çendik'i fragmanda görenler daha önceden anımsadı. Çünkü kendisi yine yarışmalara katılarak birincilik elde etti. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 34'üncü bölümünde yarışıp haftayı ödülle kapattı. Sonrasında da 210. bölümde all starı kazandı. Bu hafta da yine adını zirveye yazdırmak amacında.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.