En Hamarat Benim Senanur Alparslan kimdir? Instagram hesabı

En Hamarat Benim Senanur Alparslan kimdir? Instagram hesabı
FOX TV ekrnalarının ilgiyle seyredilen yarışması En Hamarat Benim, yeni bir haftaya daha başlıyor ve yarışmacılar arasında Sena Nur Alparslan da yer alıyor. Peki, En Hamarat Benim Senanur Alparslan kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen En Hamarat Benim'de yeni haftanın yarışmacıları belli oldu. Pazartesiden cumaya kadar sürecek olan rekabete katılan isimler arasında Sena Nur Alparslan da yer alıyor ve fragman yayınlandığı günden itibaren hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, En Hamarat Benim Senanur Alparslan kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

En Hamarat Benim Senanur Alparslan kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için yarışacak olan Sena Nur Alparslan, Çerkes asıllı bir ailenin kızı. Mekatronik mühendisliği okuduktan sonra TOGÜ'de elektronik mühendisliği üzerine yüksek lisans yapıyor. Sonraki süreçte de psikoloji eğitimi almak istiyor. 25 yaşında. İş dünyasında da genç olmasına rağmen kısa sürede önemli deneyimler elde etmeyi başardı.

En Hamarat Benim Senanur Alparslan Instagram hesabı

Yarışmanın en iddialı isimlerinden biri olarak öne çıkan Senanur Alparslan'ın Instagram hesabı da merak edilmektedir. Şu an 500'e yakın takipçisi bulunmaktadır ve profilini aktif olarak kullanmaktadır. @senanuralparslannnn adresinden paylaşımlarını görebilir ve takip edebilirsiniz.

image-4563231.jpg

image-8065624.jpg

image-3527380.jpg

image-754693.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.