Ester Expósito kimdir, kaç yaşında, nereli ve kariyeri

Ester Expósito kimdir, kaç yaşında, nereli ve kariyeri
 DAMGA Editörü
Oynadığı diziler ve filmlerle adından söz ettiren Ester Expósito, en çok aranan oyunculardan biri haline geldi. Peki, Ester Expósito kimdir, kaç yaşında, nereli ve kariyeri haberimizde yer almaktadır.

Özellikle Elite dizisindeki cesur sahneleri ile adını milyonlara duyuran ve sosyal medyada da sıkça karşımıza çıkan Ester Expósito, kariyerini tüm hızıyla sürdürüyor. Dizileri, filmleri ve özel yaşamına dair detayların merak edildiği güzel oyuncuyla ilgili olarak ülkemizde de çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Ester Expósito kimdir, kaç yaşında, nereli ve kariyeri haberimizde yer almaktadır.

Ester Expósito kimdir?

Tam adı Ester Expósito Gayoso olan Ester Expósito, 26 Ocak 2000 tarihinde ispanya'nın başkenti Madrid'de doğdu. 23 yaşındadır. Kova burcudur. Aslen de İspanyol'dur. Genç yaşlardan itibaren sanat dünyasıyla ilgilenmeye başladı. 16 yaşında eğitimini tamamladığında memleketinde oyunculuk dersleri aldı. Oyuncu, mikro tiyatro Woman en Red'deki (2015) rolüyle 2013 ve 2015'te En İyi Kadın Oyuncu kategorisinde Madrid Tiyatro Ödülleri'ni kazandı. Ekran karşısına ilk çıkışı 2016 yılında Antena 3 dizisinde Vis a Vis'de Fernando'nun kızını canlandırarak gerçekleşti. Aynı yıl Tıp Merkezi belgeselinde Rosa Martín rolüyle yer aldı.

Dizi kariyeri 2017 yılında yayınlanan I'm Live'ın 1. sezonunda canlandırdığı Ruth karakteri ile başladı. 2018'de Netflix gençlik dizisi Elite'in kadrosuna katılarak uluslararası üne kavuştu. izideki başarısının ardından Netflix tarafından dağıtılan iki filme imza attı: Melekler Uyuduğunda ve Oğlun. Her ikisinde de baş rolde yer aldı. 2021'de Élite'in destekleyicisi olan Élite: Historias Breves'te Carla Rosón rolüne devam etti. 2019'un başında TVE dizisi La Hunt'ta yer aldı. Monteperdido'da kayıp kızlardan biri olan Lucía Castán Grau'yu canlandırdı. Ayrıca 2019 yılında Ekim 2020'de yayınlanan yeni Netflix dizisi Something Has to Die'da Cayetana Aldama'yı canlandıracağı duyuruldu. ​ 2020'de Atresplayer Premium için Veneno'da özel olarak yer aldı ve Tonight we cross the Mississippi programından gerçek bir gazeteci olan Machús Osinaga'yı canlandırdı. Ayrıca Aralık 2020'de Dani de la Orden'in yönetmenliğinde Paco León ve Miren Ibarguren ile birlikte Mamá o papa filmi vizyona girecekti ancak koronavirüs sebebiyle Aralık 2021'de yayınlandı. Ağustos 2021'de Paco León'un yönettiği Rainbow filminde yer alacğaı açıklandı. Aynı yılın Ekim ayında, Álex de la Iglesia, Carolina Bang ve Jaume Balagueró ile birlikte Sitges Film Festivali'ne konuk olarak katıldı ve Balagueró'nun yönettiği, çekimleri 2010'da başlayan uzun metrajlı film Venüs'teki başrolünü duyurdu. Film Aralık 2022'de gösterime girdi ve performansıyla en iyi kadın oyuncu dalında Fotogramas de Plata ödülünü kazandı. 2023 yılında, baş kahramanlarından birini canlandırdığı Meksika filmi Lost in the Night'ı Cannes Film Festivali'nde sundu. Aynı yıl, Pedro Martín Calero'nun yönettiği, tuhaf bir varlıkla uğraşan Andrea adlı kadını canlandırdığı korku filmi El llanto'da ana rolü açıklandı. Nisan 2023'te Netflix platformu, oyuncuya bir kez daha Alfonso Dosal ile birlikte Meksika dizisi Bandidos'ta rol alacağını deklare etti.

image-2107815.jpg

Ester Expósito Instagram hesabı

Güzel yıldızın yetenekleri kadar sosyal medya hesapları da ilgi görmektedir. Şu anda en çok takip edilen İspanyol oyuncudur. 27 milyondan fazla kişinin takip listesinde yer almaktadır. @ester_exposito adresinden ulaşabilirsiniz.

image-7988128.jpg

image-3713306.jpg

image-7974811.jpg

image-3442901.jpg

image-3425688.jpg

image-6282886.jpg

image-5086742.jpg

image-1627690.jpg

image-7549968.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.