Fenerbahçe muhabirleri Twitter hesapları

Fenerbahçe muhabirleri Twitter hesapları
Süper Lig devi Fenerbahçe ile ilgili gelişmelerden haberdar olmanın en etkili mecralarından biri de Twitter. Milyonlarca taraftarı bulunan sarı lacivertliler hakkındaki son dakika bilgilerini aktaran medya mensupları da ilgi odağı haline geliyor. Sosyal medya takipçileri kendilerini takip etmek üzere araştırmalarda bulunuyor. Fenerbahçe muhabirleri Twitter hesapları haberimizde yer almaktadır.

Bu sezon gösterdiği performansla taraftarlarını her ne kadar sevindirse de lider Galatasaray'ın gerisinde kaldı. Ancak Kanarya'dan gelecek son dakika haberleri gündemin en çok ilgi gösterdiği konular arasına giriyor. Transferler, teknik heyet, yönetim ve futbolcular kadar idari gelişmeler ve maç sonuçlarına kadar çok sayıda içerik üretiliyor. Ayrıca muhabirler de hem sahadan yani kulübü takip ettikleri noktalardan hem televizyondan hem de sosyal medyadan bildiklerini ve istihbaratlarını paylaşıyor. Fenerbahçe muhabirleri Twitter hesapları haberimizde yer almaktadır.


Fenerbahçe muhabirleri Twitter'da

Yayıncı kuruluş başta olmak üzere birçok televizyon kanalı, gazete, radyo ve çeşitli sosyal medya kanallarının yer aldığı Fenerbahçe antrenmanlarından tutun da transferdeki son dakika paylaşımlarına kadar çok sayıda kişi takip ediliyor. Onlara da ulaşılarak iletişime geçilmek isteniyor. Bu nedenle de araştırmalarda bulunuluyor.


 

Fenerbahçe muhabirleri Twitter hesapları

Yağız Sabuncuoğlu - yagosabuncuoglu
Devrim Zengi - 
Ahmet Ercanlar - ahmetercanIar
Sercan Hamzaoğlu - sercanhamzaolu
Aygün Özipek - aygunozipek
Barış Ertül - barisertul
Ahmet Selim Kul - ahmetselimkul
Ahmet Konanç - ahmetkonanc
Elis Buse Araç - ElisBuseArac
Senad Ok- senadok
İrfan Yirmibeş - irfanyirmibes
Volkan Demir - albandemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.