Fenomen Tuğba Bağ ve eşi Ömer Bağ (omertubaliya) kimdir, nereli, ne iş yapıyor?

Fenomen Tuğba Bağ ve eşi Ömer Bağ (omertubaliya) kimdir, nereli, ne iş yapıyor?
Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözlerin çevrildiği fenomen çiftlerden biri de Tuğba ve Ömer Bağ oldu. Peki Tuğba Ömer Bağ kimdir? İşte yanıtı…

Sosyal medya fenomenleri mercek altında. Polat çiftinin ardından Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin de gözaltına alınmalarından sonra diğer fenomenlerin yaşamları da mercek altına alınmaya başladı. Lüks yaşamlarının yansıtan sosyal medya paylaşımları ile son günlerde dikkat çeken Tuğba ve Ömer Bağ çifti de son günlerin en çok konuşulan isimlerinden oldu. Peki Tuğba Bağ ve Ömer Bağ omertubaliya kimdir, sosyal medya hesapları ve meslekleri ne? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları..

Tuğba Ömer Bağ (omertubaliya) kimdir?

Tuğba Bağ ve eşi Ömer Bağ sosyal medya platformlarında hayatlarına dair paylaşımlar yapan çiftlerden biri. Tuğba ve Ömer Bağ çifti bir erkek ve bir kız çocuk sahibi.

Tuğba Bağ kimdir?

1995 tarihinde dünyaya gelen Tuğba Bağ 28 yaşında. Aslen Karadenizli olduğu bilinen Tuğba Bağ eşi ile birlikte gezip gördükleri yerleri takipçileriyle paylaşıyor.

Ömer Bağ kimdir?

Ömer Bağ'ın Tuğba Bağ ile 2014 yılından beri birlikte olduğu biliniyor. 175 cm uzunluğunda olan Ömer Bağ'ın kilosu ise 80. İki çocuk babası olan Bağ'ın 5 kız kardeşi olduğu biliniyor.

Tuğba Ömer Bağ Instagram hesabı

Sosyal medyada milyonlarca takipçisi bulunan Tuğba Bağ ve Ömer Bağ çiftini Instagram’da 2 milyondan fazla kişi takip ediyor. Bağ çiftinin birlikte kullandıkları hesaplarının ismi ise @omertubaliya.

sen.png

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.