Futbolcu Salih Özcan’ın eşi kim Eda Özcan kim, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ne?

Futbolcu Salih Özcan’ın eşi kim Eda Özcan kim, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ne?
A Milli Erkek Futbol Takımı’nın öne çıkan futbolcularından olan Salih Özcan evli mi, kız arkadaşı var mı, sevgilisi kim?

Euro 2024’e katılmayı garantileyen A Milli Takım’ın yıldız isimleri hakkındaki detaylar merakla araştırılıyor. O simlerden biri olan genç yıldız Salih Özcan da özel hayatı ve kariyeri ile merak konusu oluyor. Özellikle 25 yaşındaki milli futbolcu Salih Özcan’ın evli olup olmadığı araştırılıyor. Peki Salih Özcan evli mi, eşi kim, adı ne?

Salih Özcan evli mi, eşi kim?

Yeşil sahaların yükselen yıldızları arasında gösterilen hem milli takımda hem de Alman ekibi Borussia Dortmund’da forma giyen Salih Özcan özel hayatıyla da gündem oluyor. Salih Özcan’ı yakından takip eden hayranları futbolcunun eşinin kimliğini merak ediyor.

65183a2a4e3fe119f887cc99.webp

Salih Özcan’ın eşi kim, adı ne?

Salih Özcan çiçeği burnunda evli futbolcular arasında yer alıyor. Geçtiğimiz ay hayatını Eda Yıldız ile birleştiren Salih Özcan’ın mutlu bir evliliği var.

6478e5deae0a8f1bd47cbd21.webp

Salih Özcan’ın eşi Eda Özcan kim, Instagram hesabı ne?

Geçtiğimiz haziran ayında nişanlanan ve birkaç ay sonra da dünya evine giren Salih - Eda Özcan çifti ilişkilerini gözlerden uzak bir biçimde yaşıyor. Spor hayatına Almanya’da devam eden Salih Özcan eşi ile birlikte bu ülkede yaşıyor.

f5haber-xdqn-cover.jpg

Salih Özcan’ın karısı Eda Yıldız Özcan’ın Instagram’ı var mı?

Salih Özcan’la evli olan Eda Özcan, Instagram platformunda yer alıyor. Ancak hesabını gizli olarak kullanan Eda Özcan’ı yalnızca 207 kişi takip ediyor. Eda Özcan’ın Instagram’daki kullanıcı ismi ise @edaa.liz.

salih-ozcan-kolnde-dunya-evine-gird-son-gelisme-68cf.jpg

167272208-1696085807.jpg

sal.png

y9v5an5vquiyysb3dgpjtw.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.