Gelin Evi Bilge Ercanlar kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi Bilge Ercanlar kimdir? Instagram hesabı
SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Yarışmacılar da belli oldu ve Bilge Ercanlar yeniden seyircilerin karşısında. Gelin Evi Bilge Ercanlar kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelin Evi, yepyeni haftasıyla seyircilerin karşısına çıkıyor. Beş yarışmacının performansını sergileyerek birincilik için ter dökecek isimler arasında bilge Ercanlar da bulunuyor. Kendisi bir kez daha programda ödül kazanabilmek adına rakiplerinin karşısına çıkacak. Kendisi hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Gelin Evi Bilge Ercanlar kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelin Evi Bilge Ercanlar kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Bilge Ercanlar aslen Samsunlu. Zeynep Belinda ve Yamaç Batın olmak üzere 2 çocuk annesi. Daha önce 71. bölümde yarışmıştı. Şimdi de yine ödül için rekabete dahil oluyor. 2016'da katıldığı dönem 1.5 yıllık evli ve bayan kuaförüydü. Instagram hesabı @bilgeercanlar'dır. 90 bin civarında takipçisi bulunmaktadır.

image-8767606.jpg

image-9280976.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.