Gelin Evi Fatma Soyer Çelik kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi Fatma Soyer Çelik kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
SHOW TV'nin ilgiyle seyredilen yarışması Gelin Evi, yeni haftada da izleyenlerin karşısına çıkıyor. Fatma Soyer Çelik de pazartesiden itibaren yarışacak. Peki, Gelin Evi Fatma Soyer Çelik kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Aslı Hünel'in renklli sunumu ve birbirinden iddialı yarışmacıların katılımı ile her hafta SHOW TV ekranlarındaki yerini alan Gelin Evi, yeni haftasına başlıyor. Beş gelinin kendi gününde birincilik mücadelesi verdiği ve cuma da kazananın açıklandığı yapımda kıran kırana bir rekabet yaşanacak. Herkesin hedefi ödülle evine dönebilmek. Yarışmacılar arasında Fatma Çelik Soyer de bulunuyor. Kendisiyle ilgili olarak çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi Fatma Soyer Çelik kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelin Evi Fatma Çelik Soyer kimdir?

Bu hafta adını zirveye yazdırabilmek için mücadele verecek olan Fatma Çelik Soyer, 11 Mart doğumlu.

image-8715624.jpg

image-1487897.jpg

image-222996.jpg

16 Mayıs'ta nişanlandı. Geçen ay da evlendi. Çiçeği burnunda gelin denilebilir. Sosyal medyada takipçilerine hayatından kesitler sunduğu bir hesapla yer almaktadır. Videolarıyla da ilgi görmektedir. Bin 500'den fazla takipçisi vardır. Kendisini @fatma.soyer.celik hesabından takip edebilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.