Gelin Evi Feyzanur Uğur Asan kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi Feyzanur Uğur Asan kimdir? Instagram hesabı
Milyonların ilgiyle seyrettiği Gelin Evi, yepyeni bir haftaya merhaba diyor. Yarışmacılar arasında Feyzanur Uğur Asan da bulunuyor. Peki, Gelin Evi Feyzanur Asan kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Aslı Hünel'in sunumu ve renkli yarışmacıların iddialı çekişmesiyle hafta içi her gün SHOW TV'de yayınlanan Gelin Evi, yeni haftada ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden güzel gelinlerin kendi günlerinde evlerini seyircilerle paylaştığı ve kameralara açtığı programda yarışacak isimler belli oldu. Onlar arasında Feyzanur Uğur Asan da bulunuyor. Peki, Gelin Evi Feyzanur Uğur Asan kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelin Evi Feyzanur Uğur Asan kimdir?

Bu hafta seyircilerin karşısına çıkarak hamaratlığını ve evini milyonlara ispat etmek isteyen Feyzanur Asan, Emre Bey ile evli. 1 kız çocuğu annesi. Gezmeyi, yeni yerler keşfetmeyi çok seviyor. Fotoğraf çekmeyi ve çekilmeyi de. Sosyal medyada hesabı var ve yaşamından kesitler sunuyor. 4 binden fazla takipçisi bulunuyor. Instagram hesabı @asanfeyzanur'dur.

image-6514099.jpg

image-4318796.jpg

image-3566554.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.