Gelin Evi Gökçe Akıncı Bostancı kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi Gökçe Akıncı Bostancı kimdir? Instagram hesabı
SHOW TV'nin ilgiyle seyredilen yarışması Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Beş yarışmacının performansını sergilediği zorlu mücadelede gözlerin çevrileceği isimlerden biri Gökçe olacak. Gelin Evi Gökçe Bostancı kimdir? Instagram hesabı burada.

Aslı Hünel'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı ve güzel beş yarışmacının kendi gününde birincilik için ter döktüğü zorlu mücadele için izleyiciler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Gökçe de bu haftanın en çok öne çıkan isimlerden biri. Kendisi hakkında internetteki arama motorlarında sorgulamalar yapılıyor. Peki, Gelin Evi Gökçe Bostancı kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelin Evi Gökçe Bostancı kimdir?

Bu hafta dört rakibine karşı birincilik için yarışarak eve ödülle dönmek isteyen Gökçe Bostancı, Barış Bey ile evli. Dünyaevine gireli çok uzun bir süre olmadı. Kendisi uzman estetisyen Hayattan videolar çekerek sosyal medyada paylaşıyor. Instagram hesabı @gokceakinci'dır.

image-8557137.jpg

image-3353594.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.