Gelin Evi Mehtap Bölükbaş kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi Mehtap Bölükbaş kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
SHOW TV'nin ilgiyle seyredilen yarışması Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Beş yarışmacının yarışacağı bölümlerde Mehtap Bölükbaş da birincilik mücadelesi verecek. Gelin Evi Mehtap Bölükbaş kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Aslı Hünel'in sunumuyla hafta içi her gün yayınlanmaya devam eden Gelin Evi, yeni bir haftaya daha merhaba diyor. Beş gelinin kendi gününde evini kameralara açıp milyonlara gösterdiği programa katılan isimler açıklandı. Buna göre Mehtap Bölükbaş da 50 bin liralık ödülü evine götürebilmek içim kolları sıvayacak. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi Mehtap Bölükbaş kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelin Evi Mehtap Bölükbaş kimdir?

Bu haftanın en güzel yarışmacılarından biri olan Mehtap Bölükbaş, henüz çiçeği bununda gelin denilebilir. 17 Eylül 2023 tarihinde dünya evine girdi. Sosyal medyada 12 binden fazla takipçisi bulunmaktadır. Paylaşımları ile her geçen gün çok daha fazla kişiye ulaşmaktadır. Videoları ve fotoğraflarıyla da yüksek etkileşimler elde etmektedir. Instagram hesabı @ars.mehtap'tır.

image-4815767.jpg

image-843171.jpg

image-6734298.jpg

image-9830387.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.