Gelin Evi Tuğba Kaya kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi Tuğba Kaya kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelin Evi'nde 30 Ekim - 3 Kasım yarışmacıları belli oldu. Tuğba Kaya da birincilik için mücadele verecek isimler arasında bulunuyor. Peki, Gelin Evi Tuğba Kaya kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Güzel sunucu Aslı Hünel'in başarılı sunumu ve birbirinden iddialı yarışmacıların katılımıyla SHOW TV ekranlarında yayınlanmaya devam eden Gelin Evi, yeni gelinleriyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Beş gün boyunca yaşanacak mücadelede herkesin hedefi ödülle eve dönmek ve kendisini milyonlara kanıtlamak. Yarışmacılar arasında Tuğba Kaya da bulunuyor. Kendisi hakkında çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Gelin Evi Tuğba Kaya kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelin Evi Tuğba Kaya kimdir?

Pazartesiden itibaren birincilik için rekabete girecek isimlerden biri olduğu açıklanan Tuğba Kaya, bir abiye markası sahibi Instagram hesabından da satış yapıyor. Hayatını Halil Bey ile birleştirdi. 1 senelik evli. Instagram hesabı @turanntugba'dır.

image-3886457.jpg

image-667755.jpg

image-9872176.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.