Gizem Oğuzhan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gizem Oğuzhan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Instagram'da çektiği videoların yanı sıra güzelliği ile de ön plana çıkan Gizem Oğuzhan, son dönemin en çok aranan isimlerinden biri olmayı başardı. Peki, Gizem Oğuzhan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Sosyal medyada yaptığı parodi ve komik röportajlarla adından söz ettiren Gizem Oğuzhan, binlerce takipçiye ulaşıyor. Her fotoğrafıyla da büyük ilgi görüyor. Şu anda 100 binden fazla kişinin takibinde bulunan güzel fenomenin hayatına dair bilgiler de merak konusu ve internette sıkça araştırılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gizem Oğuzhan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gizem Oğuzhan kimdir?

Her geçen gün daha da fazla tanınan ve takipçi sayısını artıran Gizem Oğuzhan, İzmir'de yaşamaktadır. Sosyal medyada içerik üretmektedir. Özellikle yakın arkadaşlarıyla yaptığı cesur parodilerle dadından söz ettirmektedir. Bu videolar çok da ilgi görmektedir. 30 yaşındadır. Estetisyen ve güzellik uzmanı. Aslen Uşaklı. Lise mezunu olan güzel yarışmacının kendisine ait bir tavuklu pilav ve balık pişirme mekanı vardır. Gizoşun Yeri olarak müşterilerine hizmet vermektedir.

Gizem Oğuzhan Instagram hesabı

Güzel fenomenin Instagram hesabı yoğun etkileşim almaktadır. Her paylaşımında binlerce kişi beğenmektedir veya yorum yazmaktadır. Seksi fotoğraflarıyla da sürekli keşfette yer almaktadır. @gizemoguzhannn adresinden siz de takip edebilirsiniz.

Gizem Oğuzhan'ın fotoğrafları

image-4262182.jpg

image-9043082.jpg

image-2624571.jpg

image-2624571-001.jpg

image-1628579.jpg

image-8364041.jpg

image-3586459.jpg

image-1904447.jpg

image-8866249.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.