Goril Faruk kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Goril Faruk kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Youtube ve Instagram'da yayınladığı videolarla adından söz ettiren Goril Faruk hakkında internette araştırma yapılıyor. Peki, Goril Faruk kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Genelde Tuna Tavus ile birlikte kamera karşısına geçen ve orantısız denilebilecek düzeydeki yemek videolarıyla her geçen gün daha fazla kiliye ulaşan Goril Faruk isimli Youtuber'a dair bilgiler internette araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Goril Faruk kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Goril Faruk kimdir?

Youtuber Goril Faruk 4 Ekim'de 2005 tarihinde doğu. 18 yaşındadır. Aslen Orduludur. Kilosu 100 civarındadır. Boyu da 1.75 metre oalrak bilinmektedir. Çeşitli videolarla sınırları zorlamakta ve yemek ve içecek tüketimi konusunda herkesi şaşırtmaktadır. Fenomen haline geldiği Youtube'da 1.5 milyon a yakın abonesi vardır. Instagram hesabı @gorilfaruk'tur.

image-8219111.jpg

Goril Faruk gerçek adı ve soyadı nedir?

Yayın yaptığı konseptle ilgili olarak seçtiği Goril Faruk adı ile tanınan fenomenin gerçek ismi de merak konusudur. Goril Faruk'un gerçek adı ve soyadı Faruk Müftüoğlu'dur.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum