Gülşen Tatlı kimdir? İbrahim Tatlıses'in hangi eşinden çocuğu

Gülşen Tatlı kimdir? İbrahim Tatlıses'in hangi eşinden çocuğu
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Gülşen Tatlı gündemden düşmüyor. Kendisi hakkında internette de çok sayıda sorgulamalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gülşen Tatlı kimdir? İbrahim Tatlıses'in hangi eşinden çocuğu? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

İmparator lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses'in resmi soyadı Tatlı olmakla birlikte sahne adı yıllarca kendisiyle özdeşleşmiştir. Yaptığı evliliklerle de gündemde olan Tatlıses'in çocukları da kendi gibi gündem olmuş ve basında yer almıştır. Onlar arasında belki de en az konuşulanı Gülşen Tatlı olarak dikkat çekiyor. Şu ana kadar özel hayatına dair çok da renk vermeyen Tatlı'ya dair bilgiler merak konusu. Peki, Gülşen Tatlı kaç yaşında? Gülşen Tatlı nereli, Gülşen Tatlı'nın annesi kim, Gülşen Tatlı evli mi? gibi soruların cevabını ve yaşamı ile ilgil detaylar haberimizde yer almaktadır.


İbrahim Tatlıses'in kızı Gülşen Tatlı kimdir?

Babası İbrahim Tatlıses olan Gülşen Tatlı'nın annesinin kim olduğu merak edilmiştir. Bununla ilgili olarak internette bazı iddialar dolaşsa da Adalet Tatlı'nın kızıdır. Kendi kızının güzelliği ve dikkat çeken fotoğraflarıyla da yine gündeme oturan Gülşen Tatlı'nın Instagram hesabında hayatın birçok özlü söz, yemek ve yaşama dair paylaşım bulunuyor. Zaman zaman babası ile ilgili videoları da takipçilerine sunuyor.

gülşen tatlı


 

İbrahim Tatlıses'in kızı Gülşen Tatlı nerelidir?

Özel hayatına dair bilgilerin sınırlı kaldığı Gülşen Tatlı'nın memleketi de merak konusu. Tatlı, babasının nüfusuna bağlı oluduğu Şanlıurfalıdır.


322300039_198591402733431_2411304848700160281_n


 

İbrahim Tatlıses'in kızı Gülşen Tatlı'nın annesi kimdir?

Başından birçok evlilik geçen İbrahim Tatlıses'in eşlerinin hangisinden olduğunun merak edildiği Gülşen Tatlı, Adalet Tatlı'nın kızı olarak bilinmektedir.

gulsen-sara-tatlises_2


 

İbrahim Tatlıses'in kızı Gülşen Tatlı evli mi? Çocuğu var mı?

Başarılı türkücünün kızı Gülşen Tatlı'nın özel hayatıyla ilgili bilgi çok fazla bulunmuyor. Geçtiğimiz günlerde kızı Berfin'in gündem olmasıyla dikkat çeken Tatlı'nın başka çocukları olup olmadığı bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.