Haluk Bayraktar’ın görevini devrettiği Elvan Kuzucu Hıdır kimdir, kaç yaşında, eğitimi ne, evli mi?

Haluk Bayraktar’ın görevini devrettiği Elvan Kuzucu Hıdır kimdir, kaç yaşında, eğitimi ne, evli mi?
Haluk Bayraktar’ın görevini devretmesiyle beraber yeni T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Kuzucu Hıdır oldu. Bayraktar’ın 5 senedir devam ettirdiği görevinde veda zamanı gelirken Hıdır’ın özgeçmişi dikkat çekti.

Haluk Bayraktar, vakfın Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yönettiği dönemde birçok AR-GE çalışmasına imza atarak Türkiye’nin teknoloji alanındaki gelişimine katkı sundu. Bayraktar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada görevini Hıdır'a devrettiğini ifade etti.

Bayraktar açıklamasında, "Göz bebeğimiz olan T3Vakfi için yeni bir dönemin başlangıcındayız. Beş yıldır yürüttüğüm T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine veda etme zamanı geldi. Bu süre boyunca çok severek yürüttüğüm görevimi, gelecek dönem için güvenle Elvan Kuzucu Hıdır Hanıma devrettim. İçtenlikle inanıyorum ki T3 Vakfı, genç, idealist ve dinamik yeni yönetim ekibi ile daha da büyüyecek, Türkiye ve mazlum coğrafyalar için önemli işlere imza atmaya devam edecektir." dedi.

ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATTIK

Bayraktar sözlerine şöyle devam etti: Görev süremiz boyunca Türkiye için birçok çığır açıcı projeye imza attık. Milli Teknoloji Hamlesi vizyonu doğrultusunda yürüttüğümüz tüm faaliyetlerde, gençlerimiz ve geleceğimiz için gururlandıran projeler hayata geçirildi. Bu projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçen tüm Mütevelli Heyeti üyelerimize, Yönetim Kurulu üyelerimize, çalışanlarımıza, gönüllülerimize, manevi desteğini esirgemeyen herkese şükranlarımı sunuyorum. Bu süreçte özverisi ve adanmışlığıyla katkı sağlayan değerli yönetim kurulu üyemiz ve müdürümüz Ömer Kökçam'a hassaten teşekkür ediyor ve şükranlarımı iletiyorum. Elvan Hanımın liderliğinde yeni yönetimimize #MilliTeknolojiHamlesi davamızda üstün başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun."

ELVAN KUZUCU HIDIR KİMDİR?

Elvan Kuzucu Hıdır 1992 yılında doğdu. Meram Fen Lisesi’nden 2010 yılında mezun olan Hıdır, Bilkent Üniversitesi’nde burslu okudu. Yüksek Onur derecesiyle 2015’te üniversiteden mezun oldu. 2017 yılında aynı üniversitenin aynı bölümünde yüksek lisans eğitimini yine Yüksek Onur derecesi ile tamamladı.

TÜBİTAK bursu aldı

2017-2023 tarihleri arasında İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünde araştırma görevlisi olarak görev yaptı. Bu bölümdeki doktora eğitimine tez aşamasında devam etmektedir. Lisansüstü eğitimi süresince TÜBİTAK yurt içi bursu almaya hak kazandı.

TEKNOFEST’te görev alıyor

Birçok araştırma projesinde görev almış olup Uluslararası akademik dergi ve konferanslarda yayınları bulunmaktadır.2018 yılından bu yana TEKNOFEST teknoloji yarışmalarından sorumlu İcra Kurulu üyesi olarak görevine devam etmektedir.2022 yılından bu yana T3 Vakfı Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.