Hazar Ergüçlü’nün yeni sevgilisi Kutay Soyocak kim, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Hazar Ergüçlü’nün yeni sevgilisi Kutay Soyocak kim, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Yönetmen Onur Ünlü’den ayrılan güzel oyuncu Hazar Ergünçlü gönlünü kime kaptırdı? İşte herkesin merak ettiği o gizemli isim…

Cansev Temuçin - Sinema ve dizi dünyasının dikkat çeken yüzlerinden Hazar Ergüçlü, yeni bir aşk haberli ile gündemde. Uzun süredir yönetmen Onur Ünlü ile birlikte olan Ergüçlü, geçtiğimiz yıl ünlü yönetmenden ayrılmıştı. Bir süredir yalnız olduğu bilinen güzel oyuncu bugün yeni sevgilisi ile el ele görüntülendi. Peki Hazar Ergüçlü’nün yeni aşkı kim?

31 yaşındaki oyuncu Hazar Ergüçlü gönlünü, yine şov dünyasından bir isme kaptırdı. Ergüçlü, Jakuzi müzik grubunun solisti Kutay Soyocak’la aşk yaşıyor. Birliktelik haberinin sosyal medyada duyulmasının ardından Ergüçlü’nün hayranları Kutay Soyocak’la ilgili bilgileri araştırmaya başladı. Peki Kutay Koyocak kim, sosyal medya hesabı var mı? İşte Hazar Ergüçlü’nün yeni sevgilisi hakkında bilinmeyenler…

hazar-erguclu-kutay.jpg

Kutay Soyocak kimdir?

İstanbul’da kurulan Jakuzi adlı grubun solistliğin iyaapn Kutay Soyocak, şarkı sözleri de yazıyor. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü’nde tamamladı. Kendisini müzisyen olarak tanımlayan Soyocak, tarzını ise karanlık, sade ve şık olarak ifade ediyor. Soyocak, Joy Division, Interpol, Nirvana dinleyerek büyüdüğünü söylüyor. Yeni yerler keşfetmekten hoşlandığını söyleyen Soyocak, en unutamadığı konser mekanının ise Almanya’nın Köln kentindeki King Georg olduğunu açıklıyor.

hazar-erguclu-1.webp

Jakuzi ile Avrupa’da tanındı

2015 yılında Türk darkwave ve synthpop grubu Jakuzi’yi Taner Yücel ile birlikte kuran Soyocak, sık sık sahne performansları sergilemektedir. 2016 yılında ilk albümünü çıkaran Jakuzi grubu, Türk pop müziğinin etkilerinin dinleyicisine yansıtıyor. Ünü Türkiye sınırlarını aşan Jakuzi, Avrupa’nın pek çok ülkesinde ilgi görüyor, şarkıları radyolarda çalınıyor.

Kutay Soyocak Instagram hesabı var mı?

Spotyfiy ve Apple Music gibi platformlardan dinleyicileri ile buluşan Kutay Soyocak, Instagram hesabını da aktif olarak kullanıyor. Soyocak’ın “kutaysoyocak” kullanıcı adlı hesabında 8 bine yakın takipçi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.