Hollanda'da yaşayan Cansu ve Alper kimdir? Soyadları ne? Evlilik hikayeleri ve sosyal medya hesapları

Hollanda'da yaşayan Cansu ve Alper kimdir? Soyadları ne? Evlilik hikayeleri ve sosyal medya hesapları
Çektikleri videolarla hem yaşadıkları Hollanda'daki Türklere hem bu ülkeye gitmek isteyenlere hitap eden, yaşam kadar eğlenceli görüntülerle adlarından söz ettiren Cansu ile Alper adını her geçen gün daha da fazla kişiye duyurmayı başarıyor. Çift mutluluklarını yayınladıkları videolara da yansıtırken renkli hayatları da bir hayli yakından takip ediliyor. Kendileri hakkında da çok sayıda kişi araştırma yapılarak bilgi sahibi olmaya çalışılıyor. Peki, Hollanda'da yaşayan Cansu ve Alper kimdir? Hollanda'ya nas

Çektikleri videolarla hem yaşadıkları Hollanda'daki Türklere hem bu ülkeye gitmek isteyenlere hitap eden, yaşam kadar eğlenceli görüntülerle adlarından söz ettiren Cansu ile Alper adını her geçen gün daha da fazla kişiye duyurmayı başarıyor. Çift mutluluklarını yayınladıkları videolara da yansıtırken renkli hayatları da bir hayli yakından takip ediliyor. Kendileri hakkında da çok sayıda kişi araştırma yapılarak bilgi sahibi olmaya çalışılıyor. Peki, Hollanda'da yaşayan Cansu ve Alper kimdir? Soyadları ne? Evlilik hikayeleri ve sosyal medya hesapları haberimizde.



Cansu kimdir?

Videolarda daha ön planda olan Cansu, 17 Ocak 1989 İstanbul doğumlu. 33 yaşında. Babası Malatyalı, annesi Selanik göçmeni. Kadir Has Üniversitesi Uluslararası Finans Bölümü mezunu. 10 sene farklı şirketlerin finans departmanlarında görev aldı. Son 2 yıldır da Türk sermayeli bir Hollanda şirketinde finansal kontrolör olarak çalışıyor. İngilizce ve başlangıç seviyesinde Almanca biliyor.

Hollanda'da yaşayan Cansu ve Alper kimdir? Yaşları, evlilik hikayeleri ve sosyal medya hesapları

 

Alper kimdir?

Alper ise 6 Ekim 1986 tarihinde dünyaya geldi. 36 yaşında. İstanbul'da oğdu ve aslen yine bu şehirli. Bilgisayar mühendisliğini btirdikten sonra Boğaziçi Üniversitesi'nde finans alanında master yaptı. 11 yıldır farklı bankaların ve şirketlerin hazine departmanlarında göre aldı. Şu anda Hollanda'da ticari finansman yapan bir şirkette hazine müdürü olarak görev yapıyor. İngilizce ve başlangıç seviyesinde İtalyanca biliyor.


Hollanda'da yaşayan Cansu ve Alper kimdir? Yaşları, evlilik hikayeleri ve sosyal medya hesapları


Cansu ve Alper'in soyadları ne?

İki sosyal medya içerik üreticisi soyadlarını yayınlamayı tercih etmiyor.


Cansu ve Alper nasıl tanıştılar ve Hollanda'ya geldiler?

2015 yılında aynı şirkette çalışırken tanıştılar. Bu arkadaşlıkları 2017 yılında ilişkiye dönüştü. 2020'de evlenmeye karar verdiler. aynı yaz Alper'in, Cansu'nun ailesiyle tanışmaya geldiği gün gönderilen mesajla hayatları değişti. Eski şirketindeki bir yöneticisinin Hollanda'daki pozisyona kendisini uygun görerek öneride bulunduğunu ve ilgilenip ilgilenmediğini sormasının ardından Alper de olumlu yaklaşım gösterdi ve süreç başladı. aynı senenin eylülünde ülkeye yerleştiler.

Cansu, Hollanda'nın kendilerine çok şey kattığını, farklı kültürler ve insanlarla tanışıp onları anlamaya baştıklarında hayat önceliklerinin ve beklentilerinin değişebildiğini düşünüyor. Hollandalıların iş ve yaşam dengesine çok önem verdiğini, basit ve küçük şeylerle mutlu olabildiklerini, hırslı olmadıklarını ve sade bir hayatı tercih ettiklerini dile getiriyor. Planlı yaşamanın kendilerini İstanbul'dan gelen bir çift olarak biraz zorladığını ifade ediyor.


Hollanda'da yaşayan Cansu ve Alper kimdir? Yaşları, evlilik hikayeleri ve sosyal medya hesapları


Cansu ve Alper Youtube'a ne nasıl başladı?

Youtube serüvenleri Hollanda'ya taşındıktan sonra başlasa da aslında öncesine dayanıyor. Birçok vlogger ve Youtuber'ı izleyerek gözlem yaptılar. 2020'de tüm ekipmanlarını alarak bu işe koyuldular. İlk videoları Hollanda'ya taşınma olayı gündemlerinde olduğu için bu yönde bir içerik oluşturdular. Türkler de her hafta 2 defa yayınladıkları videolarına büyük ilgi gösteriyor. 


Cansu ve Alper'in Instagram hesabı için

Cansu ve Alper'in Youtube kanalı için

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.