İBB Meclis Üyesi Süleyman Nadir Ataman kimdir, kaç yaşında nereli?

İBB Meclis Üyesi Süleyman Nadir Ataman kimdir, kaç yaşında nereli?
Düzce’de içinde bulunduğu araç kaza yapan İBB Meclis Üyesi Süleyman Nadir Ataman’ın kim olduğu merak ediliyor..

Dün Düzce’de Anadolu Otoyolu'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Üyesi Süleyman Nadir Ataman'ın da içinde bulunduğu araç kaza yaptı. Ataman’ın şoförünün kullandığı otomobil, önce aniden yola fırlayan zihinsel engelli kişiye çarptı. Aracın çarptığı yaya olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın ardından İBB Meclis Üyesi Süleyman Nadir Ataman’ın kim olduğu merak edilmeye başlandı. Peki Süleyman Nadir Ataman kim, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor, sosyal medya hesabı var mı? İşte tüm yanıtlar…

Süleyman Nadir Ataman kimdir, kaç yaşında, nereli?

İBB ve Bakirköy CHP Belediye Meclis Üyesi olan Süleyman Nadir Ataman 1981 tarihinde dünyaya geldi. 42 yaşındaki Ataman aslen Diyarbakırlı. Lisans eğitimini işletme bölümünde tamamlayan Nadir Ataman evli ve iki çocuk babası.

Süleyman Nadir Ataman ne iş yapıyor?

3 dönem CHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı yapan Ataman halen İBB Meclis Üyeliği görevini yürütüyor. Ataman’ın inşaat işi ile ilgilendiği biliniyor.

Süleyman Nadir Ataman sosyal medya hesapları ne?

Süleyman Nadir Ataman’ın 6 bine yakın takipçisinin bulunduğu Twitter hesabının kullanıcı ismi @NADiRATAMAN. Ataman’ın @nadirataman kullanıcı adlı Instagram hesabını ise 37 binden fazla kişi takip ediyor.

f-lac-bw0aaff26.jpg

f-islztxqaaggqm.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.