İki Yabancı dizisinin Leyla'sı Hande Erçel kimdir? İşte Hande Erçel filmleri ve dizileri

İki Yabancı dizisinin Leyla'sı Hande Erçel kimdir? İşte Hande Erçel filmleri ve dizileri
Hande Erçel, İki Yabancı dizisindeki Leyla karakteri ile ekranlara gelecek. Ünlü oyuncu Erçel, İki Yabancı dizisinde Burak Deniz ile başrolü paylaşacak.

Hande Erçel İki Yabancı dizisi ile FOX TV ekranlarında olacak. Uzun yıllardır birçok farklı projeyle adından söz ettiren Hande Erçel ekran önünde 2013 yılından beri aktif olarak rol alıyor. Sosyal medyada en çok takipçisi olan kadın oyunculardan biri olan Hande Erçel Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları Bölümünde eğitim aldı. İşte Hande Erçel hakkında detaylar...

HANDE ERÇEL KİMDİR?

24 Kasım 1993 Balıkesir doğumlu Hande Erçel 29 yaşındadır. 2012'de Azerbaycan'da yapılan güzellik yarışmasında ikinci oldu. 2015-2016 yıllarında yayınlanan Güneşin Kızları dizisindeki Selin rolüyle tanındı. Ardından Aşk Laftan Anlamaz dizisindeki Hayat rolüyle En İyi Kadın Komedi Oyuncusu Altın Kelebek Ödülü‘nü aldı. Bunun yanı sıra oyunculuk alanında birçok ödülü bulunuyor. 

Hande Erçel Siyah İnci, Halka, Azize, Sen Çal Kapımı gibi projelerde yer aldı. 2021'de Mevlana Mest-i Aşk filminde başrol Kimya Hatun'u oynadı. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra birçok reklam projesinde de yer aldı.

30 MİLYON TAKİPÇİ!

Instagram'da 30 milyon takipçisi olan Hande Erçel, en çok takipçisi olan kadın ünlülerin başında geliyor. Erçel'in her pozu 1 milyonu aşkın beğeni alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.