İngilizce öğretmeni ve eğitmeni Dilan Zeynep Derici kimdir? UDEMY yorumları

İngilizce öğretmeni ve eğitmeni Dilan Zeynep Derici kimdir? UDEMY yorumları
 DAMGA Editörü
Birçok platformda dersleri ile ön plana çıkan ve aldığı yorumlarla dikkat çeken İngilizce öğretmeni ve eğitmeni Dilan Zeynep Derici hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor. İngilizce öğretmeni ve eğitmeni Dilan Zeynep Derici kimdir? İşte detaylar...

Udemy'deki İngilizce dersleri ile en popüler isimlerden biri olan ve 9 yıldır da İngilizce öğretmenliği yapan Dilan Zeynep Derici hakkında internette araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Öğretmenlikteki başarısını kurs alan öğrencilerin yorumları ile de tescilleyen güzel eğitmenin özel hayatı merak konusu oluyor. Peki, İngilizce öğretmeni ve eğitmeni Dilan Zeynep Derici kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


İngilizce öğretmeni ve eğitmeni Dilan Zeynep Derici kimdir?

Boğaziçi Enstitüsü’nde İngilizce eğitmeni olan Dilan Zeynep Derici, Ali Yağız Derici ile evlidir. Hayvanlara verdiği önemle de hayatlara dokunmayı başarıyor.

Derici, lise dönemini İngilizce yabancı dil bölümünde geçirdi ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı. Derici daha sonra üniversite öncesinde özel bir dil eğitim kurumunda İngilizce öğretmenliğine başladı. İki sene boyunca uygulamalı olarak tecrübeli ana dili İngilizce olan öğretmenlerden yabancı dil eğitimi eğitimi aldı. Şu anda Udemy başta olmak üzere birçok platform ve sosyal medya sitesinde dil öğrenmek isteyenlere dersler verip çeşitli kesitler sunmaktadır.

image-8221053.jpg

İngilizce öğretmeni ve eğitmeni Dilan Zeynep Derici hakkındaki yorumlar

Güzel öğretmen Udemy'de 5.0 olan ortalama değerlendirmesinde 4.7 alarak oldukça yüksek bir puana sahip. Kendisinden kurs alanların çok büyük yüzdesi hem mutlu hem de olumlu görüşlerini belirterek ne kadar fayda gördüklerini anlatıyor. İşte onlardan bazıları...

Ahmet Tarık K.
Canlı ders tadında, sınıf ortamı hissi uyandıran ve gerçekten bir şeyler öğretmek için gayret sarf eden bir hoca. Kesinlikle tavsiye ederim. 5 yıldızı sonuna kadar hak ediyor.

Ömer C.
başarılı güzel bir eğitimdi.

Mehmet A.
Anlatım sade ve güzel teşekkür ederim.

Burak P.
Zeynep hocamızın eline sağlık bırakmıştım şimdi yeniden başlıyorum. Hocam teşekkürler.

Mustafa T.
mükemmel anlatım ve mükemmel samimiyet teşekkür ederim.

Ataberk T.
Hoca çok güzel anlatıyor.

HÜSEYİN EMRE G.
Eğitmen çok bilgili

Muhammed Ali O.
Benim için birçok kurslara göre çok doğru bir kurs. Hocanın anlatış biçimini sevdim. Diğer kurslara bakarken kafam çok karışıyordu. Bu kursta kafam karışmadı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.