Instagram fenomeni The Populising (thepopulising) kimdir? Populising Orel Deniz kim, kaç yaşında, ne iş yapıyor, sevgilisi kim?

Instagram fenomeni The Populising (thepopulising) kimdir? Populising Orel Deniz kim, kaç yaşında, ne iş yapıyor, sevgilisi kim?
Instagram ve Twitter platformunda magazinsel olaylara dair yaptığı yorumlarla adından söz ettiren Thepopulising hesabı kime ait? İşte Thepopulising Orel Deniz hakkında merak edilenler…

Özellikle Instagram’da magazin dedikoduları ve günlük olaylara dair yaptığı yorumlarla dikkat çeken thepopulising isimli hesabın kime ait olduğu merak konusu oluyor. Peki thepopulising kim, nereli, sevgilisi kim, işi ne?

Thepopulising Orel Deniz kimdir?

Populising ve thepopulising kullanıcı isimleri ile tanınan sosyal medya kullanıcısı Orel Deniz, Instagram ve Twitter hesaplarını aktif olarak kullanıyor.

Ünlülere dair yaptığı paylaşımlar, günlük olaylara getirdiği yorumlar ve paylaştığı dedikodu haberleri ile zaman zaman gündem yaratan populising dizi ve film sektörünün içinde yer alıyor.

Populising ne iş yapıyor?

Thepopulising olarak tanınan Orel Deniz’in senaryo yazarlığı yaptığı biliniyor. Populising Orel Deniz’in Kiralık Aşk’ın senaristlerinden biri olduğu da kendisi tarafından zaman zaman dile getiriliyor.

pop.png

Orel Deniz’in sosyal medya hesapları ne?

Özellikle Instagram’da geniş bir kitleye hitap eden thepopulising sayfasının sahibi olan Orel Deniz, Twitter, Tiktok ve YouTube platformlarında da aktif.

Orel Deniz’in 30 binden fazla kişinin takip ettiği Instagram hesabını ismi @thepopulising. Deniz’in kendi yaşamına dair paylaşımlar yaptığı @discorels isimli bir hesabı daha bulunuyor. Deniz’in 5 bin takipçili Twitter hesabının kullanıcı ismi ise @discorel. Orel Deniz Tiktok platformunda ise @Populising discorels isimlerini kullanıyor. Ünlü fenomenin aynı adlı bir YouTube kanalı da bulunuyor.

or.png

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.