Instagram hesabını kapatan model olay oldu! Katta Füdan kimdir?

Instagram hesabını kapatan model olay oldu! Katta Füdan kimdir?
Makyaj videoları ve teknikleri ile adından söz ettiren Katta Füdan, aynı zamanda modellik de yaparak hayatını sürdürüyordu. Güzel fenomen dün akşam saatlerinde Instagram hesabını kapattı. Peki, Katta Füdan kimdir? Detaylar haberimizde.

Uzun süredir sosyal medyada tanınan bir kişilik olarak adından söz ettiren ve her anı olay olan Katta Füdan, milyonlarca kişinin takibindeydi. Özellikle genç kızların makyajlarından esinlendiği bir isim haline gelen güzel model, birçok marka ve ünlü ile de çalışarak kariyerni sürdürüyordu. Ayrıca modellik de yapıyordu. Ancak flaş bir karar aldı ve Instagram hesabını kapattı. Bu kararın ardında nelerin olduğu merak ediliyor ve kendisi hakkında çok sayıda sorgulama yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Instagram hesabını kapatan model olay oldu! Katta Füdan kimdir? Detaylar haberimizde.

Katta Füdan kimdir?

Tam adı Katta Angelian Füdan olan Katta Füdan, İsrail asıllı bir ailenin kızı olarak 1981 yılında doğdu. 42 yaşındadır. Dünyaya geldikten kısa bir süre sonra da ailesi Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı. Burada yer alan ailenin diğer fertleri nedeniyle barınma veya farklı bir sorunla karşılaşmadı. Hayatı da bir hayli kolaydı. Liseyi Michigan'da okuduktan sonra üniversite için Los Angeles'in yolunu tuttu. Kaliforniya Üniversitesi'nden mezun oldu. Ancak kendisini cezbeden mesleği yapmak üzere sosyal medyaya yöneldi. Kısa bir iş hayatının ardından kameralar karşısına geçerek makyaj yaptı, insanlara anlattı ve videolar yükledi. 2-3 senelik bu maraton kendisine fenomenlik kapısını açtı. Her videosu milyonlarca izlendi ve paylaşıldı. Güzelliği ile de dikkat çeken fenomen markaların da yüzü olmaya başladı. Hem modellik hem de makyaj uzmanlığı alanında faaliyetlerini sürdürüyor. Instagam hesabını neden kapattığı bilinmiyor. Bu zamana kadar sevilisi olup olmadığı veya evlilik durumu hep soru işaretiydi. Kısa süre içerisinde bu soruların yanıt bulması bekleniyor.

kj32h23jh3j2k.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.