İrem Güneybaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

İrem Güneybaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Lider Haber'de spikerlik yapan İrem Güneybaz, haberleri ile fark yaratırken her geçen gün daha fazla takipçiye ulaşıyor. Kendisi hakkında da çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, İrem Güneybaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı...

Televizyon dünyasında birçok kadın sunucu adını duyurmaya devam ediyor. Onlar arasında İrem Güneybaz da bulunuyor. Lider Medya'da çalışan ve haberleriyle isminden söz ettirmeyi sürdüren başarılı spiker, muhabirlik için sahaya da iniyor ve gündemin nabzını tutuyor. Seyirciler de kendisi hakkında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, İrem Güneybaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

İrem Güneybaz kimdir?

Lider Haber'in güzel spikeri İrem Güneybaz aslen Antalyalıdır. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nde Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü'nden mezun oldu. 2.5 yıldır Lider Medya'da çalışmaktadır. Sunuculuk, muhabirlik ve seslendirme yapmaktadır.

İrem Güneybaz Instagram hesabı

Başarılı muhabirin kendisine ait bir Instagram profili bulunmaktadır ve aktif olarak kullanmaktadır. Her paylaşımına da yoğun etkileşim gelmektedir. @irem.guneybaz07 adresinden paylaşımlarını görüntüleyebilirsiniz.

image-8065721.jpg

image-3919882.jpg

image-2115381.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.