İzemmaniaa İzem kimdir? Kaç yaşında ve OnlyFans hesabı var mı?

İzemmaniaa İzem kimdir? Kaç yaşında ve OnlyFans hesabı var mı?
Yetişkinlere yönelik web sitesi OnlyFans'ta modellik yapan İzemmaniaa, son günlerde çok sayıda kişi tarafından araştırılıyor ve bilgi sahibi olunmak isteniyor. İzemmaniaa İzem kimdir? Kaç yaşında ve OnlyFans hesabı nedir? Detaylar haberimizde.

Milyonlarca ziyaretçisi bulunan OnlyFans'ta birçok model adını duyurmaya devam ediyor. Çok sayıda modelin de yer aldığı platformda adından en çok söz ettiren isimlerden biri İzemmaniaa kullanıcı isimli İzem oldu. Kendisiyle ilgili olarak internette çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, İzemmaniaa İzem kimdir? Kaç yaşında ve OnlyFans hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

İzemmaniaa kimdir?

Güzelliği ile sosyal medyada adından söz ettiren İzemmaniaa, her geçen gün takipçisini artırmayı sürdürmektedir. Paylaştığı fotoğraflar, videolar ve hikayelerle dikkat çekmeyi başarmıştır. Erkeklerin sürekli markajında olan güzel fenomenin hayatı ile ilgili tüm bilgiler de ilgiyle araştırılıyor ve arama motorlarına yazılıyor.

image-8775226.jpg

İzem kimdir?

16 Aralık 2001 tarihinde doğan İzem, sosyal medya fenomeni olarak internette yer almaktadır. Hacettepe öğrencisi olan güzel model, sık sık yurt dışına gitmektedir. Son lokasyonları arasında Almanya, Bali, Singapur, İsviçre ve Londra vardır. Doğa ile de iç içedir ve buna göre paylaşımlarda bulunmaktadır. Ayrıca resim de yapmaktadır ve takipçilerinin beğenisine sunmaktadır. Fotoğraf çekmekle birlikte objektif karşısına geçmeyi de çok sevmektedir. Sevgilisi vardır ancak kim olduğu bilinmemektedir. Instagram hesabı @izemnb'dır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.