Kanal D’den bomba transfer! Vuslat Ay yeni kanalında... Vuslat Ay kimdir?

Kanal D’den bomba transfer! Vuslat Ay yeni kanalında... Vuslat Ay kimdir?
 DAMGA Editörü
Türkiye’nin en önemli kanallarından Kanal D, Vuslat Ay’ı kadrosuna kattı.

Türkiye’nin en önemli kanallarından Kanal D, Ankara muhabirliği için Vuslat Ay’ı kadrosuna kattı. Son olarak TV100’de çalışan Ay artık başkentten siyaset gündemi, meclisteki gelişmeleri ve özel haberlerini aktaracak.

Güzel muhabir, siyaset gündemini ve gelişmeleri izleyiciler için yeni kanalında aktaracak. Ayrıca özel dosyalarıyla da kamuoyunun dikkatini çekecek haberlere imza atacak.

Vuslat Ay kimdir?

21 Nisan 1993 Ankara doğumlu.. 2015 Çorum Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi (FUTBOL) bölümünden mezun. 2013 yılında Futbol Hakemliğine başladı. 10 yıl kadar hakemlik yaptı. 2014 yılında TRT Spor'da stajını yaptı.. 2017 yılında Sabah Gazetesi Ankara Temsilciliği’nde spor muhabiri olarak göreve başladı. Bu görevini 4 yıl boyunca sürdüren Ay, sporun yanında ekonomi, yaşam, siyaset ve sağlık alanlarında da özel haberlere imza attı.. 2020 yılı Aralık ayında A Spor’a transfer oldu. Burada canlı bağlantılar yaparak maç önü, maç sonu yayınlarda görev aldı. 2021 Temmuz ayında Demirören Haber Ajansı’na muhabir olarak göreve başladı. Burada 1 yıl çalışan ve çok sayıda özel haberlere imza atan Ay, Daha sonra 2022 yılının Ağustos ayında Müge Anlı ile Tatlı Sert programına transfer oldu.. Burada da 3 ay çalışan Ay, Ankara'ya geri döndü.

Başarılı muhabir Kasım 2022'de TV100'e parlamento muhabiri olarak göreve başladı.. Mecliste önemli haberlere ve yayınlara imza attı. Milliyetçi Hareket Partisi'ni (MHP) yakından takip etti. TV100'de 1,5 yıl çalışan Ay, Kanal D'ye transfer oldu. Ay, parlamento ve siyaset haberlerinin yanında ve özel haberlere de imza atacak...

8309dbad-3a76-488e-a859-77e1a68f698d.jpeg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum