Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Gökşen Anıl Ulukuş kim, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Gökşen Anıl Ulukuş kim, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun danışmanlığına getirilen Gökşen Anıl Ulukuş’un hayatı ve kariyeri merak konusu oluyor…

Cansev Temuçin - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni danışmanı belli oldu. Zafer Partisi’nde de görev alan isim o koltuğa oturdu. Zafer Partisi’nin Ayyıldız Hareketinin kurucusu olan Gökşen Anıl Ulukuş’un Kemal Kılıçdaroğlu’na danışman olması ile birlikte Ulukuş’ın hayatı da merak edilmeye başlandı. Peki Gökşen Anıl Ulukuş kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Ayrıntılar geliyor…

Gökşen Anıl Ulukuş kimdir, kaç yaşında?

CHP’de yapılan yeni görevlendirmeler kapsamında partide yer bulan yeni isimler arasına giren Gökşen Anıl Ulukuş 1997 yılında Ankara’da dünyaya geldi. 26 yaşındaki genç siyasetçi Zafer Partisi’nde politikaya başladı.

Gökşen Anıl Ulukuş nerede eğitim gördü?

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde lisans eğitimi alan Ulukuş, Zafer Partisi’nin gençlik yapılanması olan Ayyıldız Hareketi’nin kurucusu olarak biliniyor.

Öte yandan Gökşen Anıl Ulukuş’un, seçim döneminde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ülkücülerin bir araya geldiği bir etkinlik organize ettiği konuşulmuştu.

Gökşen Anıl Ulukuş, atamayı kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Ulukuş konuya ilişkin paylaşımında "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun takdir ve tensipleriyle, CHP Genel Başkan Danışmanlığı görevine atanmış bulunuyorum" ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.