Kevin Mier kimdir? Kaç yaşında, nereli ve oynadığı takımlar

Kevin Mier kimdir? Kaç yaşında, nereli ve oynadığı takımlar
 DAMGA Editörü
Fernando Muslera'nın yaşını göz önünde bulundurarak hareket eden Galatasaray, yeni bir kaleciyi listesine aldı. Okan Buruk, Kolombiyalı kaleci Kevin Mier'in adını verdi. Kevin Mier kimdir? Kaç yaşında, nereli ve oynadığı takımlar haberimizde.

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini yakından takip eden ve favorilerden biri olan Galatasaray, devre arası transfer dönemine gözünü dikti. Okan Buruk ve ekibinin hazırladığı rapora göre hareket etme kararı alan yönetimin önüne flaş bir isim geldi. Sarı kırmızılıların gündemine Kevin Mier geldi. Fernando Muslera sonrası kaleyi yine bir Güney Amerikalıya daha emanet etmek isteyen teknik heyetin istediği file bekçisi için harekete geçilecek. Peki, Kevin Mier kimdir? Kaç yaşında, nereli ve oynadığı takımlar haberimizde yer almaktadır.

kevin-mier-habria-despertado-el-interes-del-fc-porto-de-portugal-1159494.jpg

Kevin Mier kimdir?

Kevin Mier, 18 Mayıs 2000 tarihinde Kolombiya'nın Barrancabermeja kentinde doğdu. 23 yaşında. Futbola ülkenin en önemli takımlarından biri olan Atletico Nacional'de başladı. Santa Fe ve Real Soacha Cundinamarca ile bir sezon kiralık geçirdi. Sonrasında kulübüne geri döndü. 2021'den bu yana düzenli olarak yeşil beyazlıların kalesini koruyor. 1.90 metre boyundaki kaleci bugüne kadar çıktığı 98 karşılaşmada 86 gol yedi. 36 karşılaşmada ise rakiplere geçit vermedi. Kariyerinde 1 Kolombiya Kupası, 1 Kolombiya ligi ve 1 Kolombiya Süper Kupası bulunuyor. Güncel piyasa değeri 3.2 milyon euro olarak gözüküyor. Milli takım formasını U20 kategorisinde 14 kez terletti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.